Home » Justitie » Incendiu suspect la Bogdana

Incendiu suspect la Bogdana

Un bătrân de 79 de ani, din satul Arșița, comuna Bogdana, a fost la un pas să fie mistuit de flăcări în propria locuință.

Bărbatul locuiește singur într-o casă care nu este racordată la rețeaua de energie electrică. Miercuri noapte, în jurul orei 23.30, un vecin a observat o lumină puternică la locuința bătrânului și, știind că nu are curent electric, a mers să vadă ce se întâmplă, împreună cu un consătean. Când s-au uitat pe geam, au observat că în încăpere izbucnise un incendiu, masa fiind cuprinsă de flăcări, iar septuagenarul era întins în pat.

Cei doi bărbați au spart ușa de la intrare, au scos bătrânul, ulterior stingând flăcările. La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță, care l-a transportat pe bătrân la spital, prezentând arsuri la nivelul gambei. El le-a declarat cadrelor medicale că în seara respectivă ar fi fost atacat de o persoană, care ar fi dat și foc în cameră. Deplasați la spital, polițiștii nu au reușit să se înțeleagă cu acesta, fiind sub influența analgezicelor.

“În momentul în care starea lui de sănătate va permite, bătrânul va fi audiat pentru a clarifica situația”, a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Un bătrân de 79 de ani, din satul Arșița, comuna Bogdana, a fost la un pas să fie mistuit de flăcări în propria locuință. Bărbatul locuiește singur într-o casă care nu este racordată la rețeaua de energie electrică. Miercuri noapte, în jurul orei 23.30, un vecin a observat o lumină puternică la locuința bătrânului și, știind că nu are curent electric, a mers să vadă ce se întâmplă, împreună cu un consătean. Când s-au uitat pe geam, au observat că în încăpere izbucnise un incendiu, masa fiind cuprinsă de flăcări, iar septuagenarul era întins în pat. Cei doi bărbați au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: