Home » Social » Topul celor mai populare modele de mobila (P)

Topul celor mai populare modele de mobila (P)

Atunci cand iti cauti mobila, este indicat sa cercetezi putin piata online. Acolo, nu doar vei vedea modele diverse si accesibile, ci vei putea sa vezi si care sunt tendintele actuale in materie de mobila. De exemplu, pe site-ul tamos.ro, magazin online cu renume pe piata romaneasca si care livreaza mobila peste tot in tara, ai posibilitatea sa vezi care sunt cele mai cumparate piese de mobilier.

Nu trebuie sa mergi pe principiul ca ce cumpara altii cu siguranta este bun, insa cu o astfel de optiune vei putea observa tendintele in design si ofertele avantajoase.

Un lucru e sigur: oamenii cumpara mobila la preturi accesibile si care sa le infrumuteseze spatiul locativ. Astfel, urmand aceste considerente observam ca ele se aplica si in magazinul online tamos.ro, deoarece cea mai cumparata mobila are un pret atractiv si un design la fel de atragator.

Acestea fiind spuse, sa vedem care este topul celor mai vandute piese de mobila pe tamos.ro si mai apoi sa tragem o concluzie asupra a ceea ce ii intereseaza pe oamenii din Romania atunci cand cumpara mobila:

1. Dormitor Andreea : contine un pat matrimonial, doua noptiere, sifonier cu trei usi si o comoda pentru TV. Practic, tot ce ai nevoie intr-un dormitor. Mobila este confectionata din PAL si este rezistenta la medii umede. Dormitorul vine in nuante de cires sau wenge, in functie de stilul si culorile predominante din dormitorul vostru.

Dormitorul arata impecabil si este foarte practic. Noptierele, comoda si sifonierul dau spatii generoase de depozitare iar oglinda prevazuta pe sifonier este deosebit de utila. Cu toate astea, popularitatea acestui mobilier este data de pretul foarte mic la care poate sa fie achizitionata. Pretul intreg este de 1100 lei, un pret foarte bun pentru atatea elemente incluse. In perioada aceasta insa, pretul dormitorului Andreea este redus cu 41%, ajungand astfel la pretul de 650 RON.

2. Mobila de bucatarie ECO este populara probabil tot datorita pretului foarte mic, de doar 410 RON lei, redusa de la 600 RON. Vine si ea in nuante de cires si wenge, acestea fiind tendintele in ceea ce priveste culoarea mobilei din mai multe incaperi ale casei. Mobila ECO este special conceputa pentru bucatariile mici si contine 4 elemente independente ce pot fi instalate astfel incat sa umple intr-un mod eficient bucataria ta. Mobila contine si un blat termic de 80 cm, pentru ca gatitul sa fie facilitat.

3. Biblioteca ROMA este cea mai populara varianta de infrumutesare a unui living. Dispune de o comoda pentru televizor, sertare si spatii de depozitare, rafturi – toate din PAL dublu melaminat. Biblioteca este potrivita pentru cei care isi doresc un living modern si mult spatiu de depozitare. De altfel, biblioteca vine la pretul imbatabil de 1190 RON, redusa de la 1840 RON, pret greu de gasit in alte magazine.

Asadar, aceste trei oferte potrivite pentru livingul, bucataria si dormitorul tau sunt cele mai populare oferte de mobila de pe tamos.ro. In primul rand, pretul acestora este deosebit de avantajos, insa trebuie sa observam ca toate cele trei variante sunt si solutii stilizate si in tendinte.

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Tel: 021 255 6677

Atunci cand iti cauti mobila, este indicat sa cercetezi putin piata online. Acolo, nu doar vei vedea modele diverse si accesibile, ci vei putea sa vezi si care sunt tendintele actuale in materie de mobila. De exemplu, pe site-ul tamos.ro, magazin online cu renume pe piata romaneasca si care livreaza mobila peste tot in tara, ai posibilitatea sa vezi care sunt cele mai cumparate piese de mobilier. Nu trebuie sa mergi pe principiul ca ce cumpara altii cu siguranta este bun, insa cu o astfel de optiune vei putea observa tendintele in design si ofertele avantajoase. Un lucru e sigur:…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile