Home / Invatamant / Vasluiul e fruncea!

Vasluiul e fruncea!

Echipajele Școlii nr.2 “Dimitrie Cantemir” și Liceului “Emil Racoviță” au câștigat etapa județeană a Concursului “Educație rutieră, educație pentru viață”.

Etapa județeană a concursului național “Educație rutieră, educație pentru viață” a adunat la start școlile “Dimitrie Cantemir” Vaslui, “Mihai David” Negrești, “Mihail Sadoveanu” Huși, precum și liceele “Cuza Vodă” Huși, “Emil Racoviță” Vaslui și Tehnologic Murgeni.

La gimnaziu, cel mai bun echipaj a fost cel de la “Dimitrie Cantemir”, iar la licee, competiția a fost câștigată de “Emil Racoviță”. Cele două echipaje vor reprezenta județul la etapa națională, care va avea loc în perioada 14-21 iulie, la Constanța.

Concursul a fost organizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean, Serviciulu Poliției Rutiere, Școlii nr. 2 “Dimitrie Cantemir” Vaslui, ACR și Primăriei Vaslui.

Echipajele Școlii nr.2 “Dimitrie Cantemir” și Liceului “Emil Racoviță” au câștigat etapa județeană a Concursului “Educație rutieră, educație pentru viață”. Etapa județeană a concursului național “Educație rutieră, educație pentru viață” a adunat la start școlile “Dimitrie Cantemir” Vaslui, “Mihai David” Negrești, “Mihail Sadoveanu” Huși, precum și liceele “Cuza Vodă” Huși, “Emil Racoviță” Vaslui și Tehnologic Murgeni. La gimnaziu, cel mai bun echipaj a fost cel de la “Dimitrie Cantemir”, iar la licee, competiția a fost câștigată de “Emil Racoviță”. Cele două echipaje vor reprezenta județul la etapa națională, care va avea loc în perioada 14-21 iulie, la Constanța. Concursul a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Cine sunt președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor din Bârlad?

Alegeri pentru președințiile Consiliilor Școlare ...

Directoarea Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, singurul cadru didactic din județ selectat pentru o activitate organizată de Agenția Spațială Europeană

Experiență profesională remarcabilă! Mariana Balan, ...

Treizeci de elevi de liceu din județ vor vizita Parlamentul European, în cadrul Proiectului „Tineri în Parlamentul European”

Vizită la Parlamentul European! Zece ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: