Home / Invatamant / Zile de sărbătoare

Zile de sărbătoare

Zilele Școlii “Elena Cuza” Vaslui s-au încheiat cu un concert al coralei “Fantasia”.

Școala “Elena Cuza” Vaslui s-a aflat timp de trei zile în sărbătoare. Cadrele didactice, elevii și părinții gimnaziului au fost implicați în diferite activități: o nouă ediție a simpozionului național “Școala viitorului”, lansarea unui nou număr al revistei “Mirajul labirintului”, expoziții cu lucrări aparținând elevilor, excursie la mormântul Elenei Cuza, aflat la Solești.

“Am avut o zi dedicată părinților, intitulată Ziua ușilor deschise, când au avut ocazia să participe la activitățile noastre, să vadă ce fac copiii la clase. Ne bucurăm că părinții au răspuns în număr mare și sper că impresia este bună, mai ales că ținem la statutul de școală de elită. Rezultatele din ultima perioadă dovedesc acest lucru”, a declarat Diana Sfaițer, directoarea Școlii “Elena Cuza” Vaslui.

Sărbătoarea s-a încheiat cu un concert al coralei “Fantasia” de la Palatul copiilor Vaslui, care a oferit un periplu muzical internațional, în combinație cu melodii din folclorul național.

Zilele Școlii “Elena Cuza” Vaslui s-au încheiat cu un concert al coralei “Fantasia”. Școala “Elena Cuza” Vaslui s-a aflat timp de trei zile în sărbătoare. Cadrele didactice, elevii și părinții gimnaziului au fost implicați în diferite activități: o nouă ediție a simpozionului național “Școala viitorului”, lansarea unui nou număr al revistei “Mirajul labirintului”, expoziții cu lucrări aparținând elevilor, excursie la mormântul Elenei Cuza, aflat la Solești. “Am avut o zi dedicată părinților, intitulată Ziua ușilor deschise, când au avut ocazia să participe la activitățile noastre, să vadă ce fac copiii la clase. Ne bucurăm că părinții au răspuns în număr…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Șansă uriașă pentru liceenii vasluieni, să locuiască și să studieze un an în America

Tinerii din județul Vaslui care ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

Excelența elevilor în educație, răsplătită de Inspectoratul Școlar și Primăria Vaslui

Cei șase elevi care au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: