Home » Social » FOTO: Mandinga și What’s Up, spectacol total

FOTO: Mandinga și What’s Up, spectacol total

Ediția din acest an a Zilelor Culturale ale Bârladului s-a încheiat, vineri seară, cu spectacolul așteptat de toată lumea. Dacă la ora 18.30, când pe scenă au urcat artiștii locali, lumea nu s-a prea înghesuit în Piața Civică, după ora 20.30, odată cu debutul recitalului lui What’s Up, în fața primăriei erau strânse câteva mii de persoane.

Fără să țină cont de ploaia fină care cădea, spectatorii au cântat alături de artist versurile de la toate melodiile interpretate. La „Taxi”, ultimul său hit, talentatul interpret a coborât de pe scenă și s-a plimbat cu microfonul pe la toți puștii care voiau să se afirme. Deși a venit doar în locul Antoniei, care nu și-a putut onora contractul, artistul a făcut un adevărat spectacol, publicul dansând pe fiecare dintre cântecele sale.

Spectacol a făcut și trupa Mandinga, în frunte cu Elena, care a impresionat audiența cu vocea sa melodioasă, atât pe latino, cât și pe dance. În ciuda ploii, publicul a rămas pe poziții până la finele concertului, adică undeva după ora 22. Ulterior, atât What’s Up cât și membrii trupei Mandinga au dat autografe fanilor bârlădeni.

Ediția din acest an a Zilelor Culturale ale Bârladului s-a încheiat, vineri seară, cu spectacolul așteptat de toată lumea. Dacă la ora 18.30, când pe scenă au urcat artiștii locali, lumea nu s-a prea înghesuit în Piața Civică, după ora 20.30, odată cu debutul recitalului lui What’s Up, în fața primăriei erau strânse câteva mii de persoane. Fără să țină cont de ploaia fină care cădea, spectatorii au cântat alături de artist versurile de la toate melodiile interpretate. La „Taxi”, ultimul său hit, talentatul interpret a coborât de pe scenă și s-a plimbat cu microfonul pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile