Home / Sport / Rugby-ul bârlădean merge bine: Victorie la Galați

Rugby-ul bârlădean merge bine: Victorie la Galați

RC Bârlad a câștigat la Galați cu scorul de 13-12 și rămâne pe treapta a doua a podiumului, cu 23 de puncte.

În prima etapă a returului Diviziei Naționale de Seniori, RCM Galați a primit pe teren propriu replica viceliderului, RC Bârlad. A fost al doilea meci consecutiv pe teren propriu pentru gălățeni în care au evoluat cu echipa de pe locul doi, după ce săptămâna trecută au jucat cu Știința Petroșani.

Jocul cu Bârladul a fost primul din returul ligii secunde pentru cele două echipe și a fost pierdut de RCM Galați cu 12-13. Punctele gălățenilor au fost macate de Cristi Boboc, două eseuri, ”stejărelul” marcând pentru prima oară în acest sezon pentru RCM, și Gabriel Partenie o transformare. Gălățenii puteau câștiga, însă au ratat o lovitură de pedeapsă și o transformare.

Eșecul la limită 12-13 le asigură gălățenilor punctul bonus defensiv ca urmare a înfrângerii la mai puțin de șapte puncte.

După opt etape, RC Bârlad a acumulat 23 de puncte, iar sâmbătă, 31 mai, va întâlni pe teren propriu CS Năvodari, ocupanta locului trei.

RC Bârlad a câștigat la Galați cu scorul de 13-12 și rămâne pe treapta a doua a podiumului, cu 23 de puncte. În prima etapă a returului Diviziei Naționale de Seniori, RCM Galați a primit pe teren propriu replica viceliderului, RC Bârlad. A fost al doilea meci consecutiv pe teren propriu pentru gălățeni în care au evoluat cu echipa de pe locul doi, după ce săptămâna trecută au jucat cu Știința Petroșani. Jocul cu Bârladul a fost primul din returul ligii secunde pentru cele două echipe și a fost pierdut de RCM Galați cu 12-13. Punctele gălățenilor au fost macate…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Florin Prunea, în șomaj tehnic: „Aveam cinci luni restanță la salariu!”

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, este din ...

Benny Adegbuyi, replică dură pentru Daniel Ghiță: ”Cine e, nu vă supărați?! E băiatul ăla care e retras?”. Meciul cu Badr Hari a pornit „războiul” dintre cei doi „grei”

Benny Adegbuyi, 35 de ani, ar fi trebuit să ...

Atac virulent la UEFA: „Se comportă precum Donald Trump!”. Ajax se opune deciziilor forului european

Marc Overmars (47 de ani), directorul sportiv al lui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: