Home » Social » Tu stii ce-i pui copilului tau in farfurie?

Tu stii ce-i pui copilului tau in farfurie?

Este foarte important ca, inca de la cea mai frageda varsta, copilul tau sa beneficieze de o alimentatie corecta, care sa nu-i perecliteze dezvoltarea si sanatatea. Miile de produse existente pe piata, nu sunt intotdeauna cea mai sanatoasa alegere pentru a fi introduse in alimentatia celui mic. Pentru a veni in sprijinul viitorilor parinti, magazinul Selgros pune la dispozitie o multime de produse pentru cei mici; fara conservanti si amelioratori, mancaruri gata preparate, alimente potrivite unei cresteri sanatoase. Pentru a afla mai multe despre oferta la mancare pentru copii, click aici!

Este important ca atat parintii cat si copiii sa faca cele mai sanatoase alegeri in materie de alimentatie. Lipsa de activitate, obezitatea in randul celor mici, dar si diversele probleme de sanatate sunt cauza unei alimentatii dezechilibrate si nesatoase. Copilul trebuie educat de mic in privinta alimentelor pe care le alege; un consum mare de dulciuri, de snacks-uri, alimente de tip fast-food, sucuri acidulate, transforma copilul de azi, in adolescentul bolnav de maine.

Lipsa de alimente proaspete, de legume si fructe, niste parinti prea permisi, priveaza copilul de nutrientii esentiali unei cresteri sanatoase.

Este foarte important ca primul care sa primeasca o educatie buna asupra alimentatiei copilului sa fie parintele. Pentru ca Selgros sustine alegerile sanatoase pe care le faci pentru copilul tau, ti-a pregatit o gama variata de mancare pentru copii. Vezi oferta aici!

Iata si cateva sfaturi pentru a-ti face copilul sa consume sanatos:

– cel mai important este ca de la nici o masa sa nu lipseasca mancarea cruda, negatita; pentru a-i facilita consumul de legume si fructe, incearca sa i le prezinti intr-o alta lumina, sa-i starnesti imaginatia. Combina-le cu mancaruri pe care stii ca le va aprecia. Poti pregati pizza cu legume sau briose cu fructe; gaseste porecle pentru mancaruri, aranjeaza-le distractiv in farfurie si copilul tau va manca cu placere.

– evita faina alba si foloseste la prepararea gustarilor pe cea din grau integral

– adauga-i in alimentatie cereale integrale: ovaz, mei, secara, quinoa

– pentru a indulci alimentele foloseste fructe proaspete sau uscate

– inlocuieste zaharul cu miere, sirop de artar sau de agave

De cele mai multe ori copii prefera mancarea din oras, datorita aspectului pe care o are si pentru ca prezinta ceva nou. Daca vei da dovada de putina imaginatie de fiecare data cand vei gati, copilul tau va manca cu placere tot din farfurie. Alegerile pe care tu le faci pentru el, ii vor defini viitorul.

Selgros Brașov

Produse alimentare și nealimentare

Calea București nr. 231 Brașov,500299 , RO

Tel: 0268 307 000

Fax 0268 307 199

Este foarte important ca, inca de la cea mai frageda varsta, copilul tau sa beneficieze de o alimentatie corecta, care sa nu-i perecliteze dezvoltarea si sanatatea. Miile de produse existente pe piata, nu sunt intotdeauna cea mai sanatoasa alegere pentru a fi introduse in alimentatia celui mic. Pentru a veni in sprijinul viitorilor parinti, magazinul Selgros pune la dispozitie o multime de produse pentru cei mici; fara conservanti si amelioratori, mancaruri gata preparate, alimente potrivite unei cresteri sanatoase. Pentru a afla mai multe despre oferta la mancare pentru copii, click aici! Este important ca atat parintii cat si copiii sa…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: