Home » Administratie » Constantinescu, despre investițiile din Bârlad

Constantinescu, despre investițiile din Bârlad

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Bârladului, Constantin Constantinescu, a ținut să aducă la cunoștința localnicilor în ce stadiu se află câteva din investițiile aflate în derulare sau dacă unele precum șoseaua ocolitoare a orașului are vreo șansă să fie realizată vreodată. Referitor la fabrica de asamblat tractoare, cu care se lăuda în urmă cu câteva luni, edilul a precizat că, în momentul de față, investiția este deja realizată, însă nu la Bârlad, ci la Craiova.

„Trebuia să primesc o adresă de la investitor, însă, din anumite motive, nu am primit nimic. Cert este că s-a început construcția halei de producție la Craiova, se lucrează acolo. Cât despre baia comunalăși Cinematograful «Victoria» (Centrul de revitalizare corporalăși loisir, respectiv Centrul multimedia și spațiul expozițional), pot spune că se lucrează pe ultima sută de metri. Cred că prin august sau septembrie, vor fi inaugurate. Taxele și impozitele sunt foarte mari, numai la baia comunală cred că sunt în jur de 800 milioane lei vechi, și din acest motiv nu se înghesuie nimeni să încheie un parteneriat. Cel mai probabil, vom închiria parțial”, a declarat primarul.

Referitor la amenajarea canalizării menajere și pluviale din cartierele Munteni și Podeni, acesta a precizat că, la începutul lunii iunie, va avea loc licitația care desemnează constructorul ce se va ocupa de lucrări. Cât despre șoseaua de centură, Constantinescu spune că a discutat pânăși cu premierul Victor Ponta.

„La întâlnirea de dinaintea alegerilor europarlamentare, am discutat cu prim ministrul despre importanța șoselei pentru Bârlad și ne-a spus că, în cel mai scurt timp, ne va spune când va fi scoasă la licitație lucrarea. O parte dintre terenurile pe unde ar urma să treacășoseaua ocolitoare aparțin Primăriei, așa că ar trebui să primi circa 600.000 euro pentru a le concesiona. Oricum, investiția este a Ministerului Transporturilor, iar noi nu avem nicio influență din punct de vedere financiar sau de altă natură”, a concluzionat Constantinescu.

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Bârladului, Constantin Constantinescu, a ținut să aducă la cunoștința localnicilor în ce stadiu se află câteva din investițiile aflate în derulare sau dacă unele precum șoseaua ocolitoare a orașului are vreo șansă să fie realizată vreodată. Referitor la fabrica de asamblat tractoare, cu care se lăuda în urmă cu câteva luni, edilul a precizat că, în momentul de față, investiția este deja realizată, însă nu la Bârlad, ci la Craiova. „Trebuia să primesc o adresă de la investitor, însă, din anumite motive, nu am primit nimic. Cert este că s-a început construcția halei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: