Home » Sanatate » Concurs pentru funcțiile de director al spitalului din Bârlad

Concurs pentru funcțiile de director al spitalului din Bârlad

În curând, cele trei funcții de director din cadrul Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad vor fi scoase la concurs. Este vorba despre fotoliile de director medical, director de îngrijiri și director financiar-contabil, ocupate, în prezent, prin interimat, de medicul Gabriela Daniș, asistentul principal Liziana Balaban și economistul Angela Chirilă.

Deocamdată, în ședința de pe 30 mai, consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre prin care s-a stabilit componența comisiilor de examinare și soluționare a contestațiilor din cadrul concursului în vederea ocupării celor trei funcții de director. Vorbim doar de reprezentanții Consiliului Local, pentru că în cele două comisii urmează să fie numiți și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică. Astfel, în comisia de examinare a candidaților ce aspiră la fotoliul de director medical, au fost numiți dr. Cristina Tiron (consilier local) și ec. Cristina Brojban (șeful Direcției de Asistență Socială), iar în cea de soluționare a contestațiilor a fost desemnată cons. jr. Ancuța Magdalena Voinea (juristul Primăriei). Pentru concursul de ocupare a funcției de director financiar-contabil, Consiliul Local i-a numit pe ec. Constantin Ciobanu (directorul executiv al Primăriei) și pe ec. Vasile Ciochină (șeful Direcției de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor), în comisia de examinare, și pe ec. Mariana Niță (directorul financiar-contabil al Primăriei), în comisia de soluționare a contestațiilor. Nu în ultimul rând, la concursul pentru ocuparea fotoliului de director de îngrijiri, au fost numiți Nicolae Spînu (directorul executiv adjunct al Primăriei) și cons. jr. Ancuța Magdalena Voinea, în comisia de examinare, și jr. Cătălin Haret (secretarul Municipiului Bârlad), în comisia de soluționare a contestațiilor.

Reamintim că actualii ocupanți ai celor trei funcții de conducere din cadrul spitalului au fost numiți cu delegație de managerul Ștefan Constantinciu, după ce, pe 16 aprilie, le-a expirat mandatul de trei ani.

Adriana ȘUȘNEA

În curând, cele trei funcții de director din cadrul Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad vor fi scoase la concurs. Este vorba despre fotoliile de director medical, director de îngrijiri și director financiar-contabil, ocupate, în prezent, prin interimat, de medicul Gabriela Daniș, asistentul principal Liziana Balaban și economistul Angela Chirilă. Deocamdată, în ședința de pe 30 mai, consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre prin care s-a stabilit componența comisiilor de examinare și soluționare a contestațiilor din cadrul concursului în vederea ocupării celor trei funcții de director. Vorbim doar de reprezentanții Consiliului Local, pentru că în cele două comisii urmează…

Review Overview

User Rating: 2.63 ( 2 votes)

One comment

  1. pe cat pareu ca raman aceleasi personae!!! Dr. Danis ! forever director medical- oricum e ceapa!