Home » Justitie » Batausi în arest la domiciliu!

Batausi în arest la domiciliu!

În urma unui scandal iscat într-un bar din Bârlad, doi tineri s-au ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. În timp ce Andrei Solomon a fost arestat la domiciliu, Alexandru Vlad este cercetat sub control judiciar.

Zilele trecute, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reținut doi tineri, ambii din Bârlad, cercetați pentru comiterea mai multor infracțiuni cu violență. Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 17/18 mai, a fost primit un apel la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că la un bar din Bârlad mai multe persoane au provocat scandal. Din cercetările efectuate la fața locului, polițiștii de investigații criminale au stabilit că Alexandru Vlad (24 ani) și Andrei Solomon (25 ani), fiind împreună cu alți doi tineri, au provocat scandal în incinta barului respectiv. Ulterior au ieșit în fața localului, unde au continuat conflictul, iar Vlad și Solomon au lovit doi tineri, în vârstă de 20, respectiv 23 ani, din Bârlad. În urma acestui incident, a fost întocmit dosar penal, polițiștii efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

„Cei doi mai sunt cercetați de polițiștii de investigații criminale și pentru comiterea unei infracțiuni de lovire sau alte violențe, faptă comisă în seara zilei de 29 mai, pe Bulevardul Republicii, când cei doi au exercitat acte de violență împotriva unui alt tânăr. De asemenea, în anul 2011, cei doi au provocat un scandal la o terasă din Bârlad. În urma acestui incident, un tânăr a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 14-15 zile de îngrijiri medicale. În acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea a trei infracțiuni: lovire sau alte violențe, încăierare și ultraj contra bunelor moravuri”, ne-a spus subcomisar Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Andrei Solomon, un individ ceva mai activ, este cercetat și pentru distrugere și ultraj. Ambii au fost reținuți pentru 24 de ore și prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Față de Alexandru Vlad, a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar, iar în cazul lui Andrei Solomon, care a fost prezentat cu propunerea de arestare preventivă, instanța a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Adriana ȘUȘNEA

În urma unui scandal iscat într-un bar din Bârlad, doi tineri s-au ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. În timp ce Andrei Solomon a fost arestat la domiciliu, Alexandru Vlad este cercetat sub control judiciar. Zilele trecute, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reținut doi tineri, ambii din Bârlad, cercetați pentru comiterea mai multor infracțiuni cu violență. Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 17/18 mai, a fost primit un apel la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că la un bar din Bârlad mai multe persoane au provocat scandal. Din cercetările efectuate la fața…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: