Home » Social » Coltare de bucatarie: modele, caracteristici, preturi (P)

Coltare de bucatarie: modele, caracteristici, preturi (P)

Alegerea unui nou coltar de bucatarie poate sa iti ia mult timp. Trebuie sa te gandesti la toate: cum va arata noul coltar in ansamblul mobilei tale, ce design ar merge cu stilul intregii bucatarii, ce culoare se potriveste vechiului decor, ce caracteristici ar face coltarul cat mai functional, ce buget aloci acestei investitii etc.

Sa iei decizii legate de mobilier este o sarcina destul de coplesitoare, insa cei de la Tamos vin cu solutia. Mobila lor este atent impartita pe categorii in pagina lor online si este astfel usor sa te orientezi in functie de ce cauti. In plus, in orice categorie de produse poti sa filtrezi rezultatele in functie de pret sau de popularitate. Astfel, vei putea sa gasesti usor o varianta care sa corespunda bugetului alocat si in acelasi timp sa vezi care sunt cele mai cerute produse de pe piata.

Daca te intereseaza sa cumperi un coltar de bucatarie, vezi aici modelele disponibile la Tamos. Majoritatea pieselor sunt tapitate, deoarece ofera mai mult confort si stil.

Un model de coltar de bucatarie foarte bine vandut este coltarul Cleo, in special variantele 2 si 3. Aceste seturi de bucatarie cuprind: o bancheta pe colt, o masa dreptunghiulara extensibila si doua taburete tapitate. Seturile vin in nuante de nuc si wenge iar tapiteria se poate alege intre piele ecologica sau material textil de diverse texturi si culori.

Seturile de bucatarie Cleo sunt atat de populare datorita stilului si designului modern insa si datorita pretului. Pentru toate piesele din set vei plati intre 680 si 870 de lei si vei beneficia si de o garantie de 2 ani.

Analizeaza oferta Tamos si alege un coltar pe placul tau si in conformitate cu stilul bucatariei tale. Iar daca esti o fire mai creativa, ai posibilitatea sa iti creezi tu propriile seturi de mobila alegand piese de mobilier modulare si imbinandu-le intr-un set unic.

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Phone: 021 255 6677

Alegerea unui nou coltar de bucatarie poate sa iti ia mult timp. Trebuie sa te gandesti la toate: cum va arata noul coltar in ansamblul mobilei tale, ce design ar merge cu stilul intregii bucatarii, ce culoare se potriveste vechiului decor, ce caracteristici ar face coltarul cat mai functional, ce buget aloci acestei investitii etc. Sa iei decizii legate de mobilier este o sarcina destul de coplesitoare, insa cei de la Tamos vin cu solutia. Mobila lor este atent impartita pe categorii in pagina lor online si este astfel usor sa te orientezi in functie de ce cauti. In plus,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: