Home » Sport » Gimnastă din Bârlad, calificată la Campionatul Național

Gimnastă din Bârlad, calificată la Campionatul Național

Daniela Trică, legitimată la secția de Gimnastică din cadrul Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad, se numără printre gimnastele calificate la Campionatul Național pentru Junioare III.

Performanța a fost reușită în urma participării la o competiție națională adresată sportivelor de 9 și 10 ani (junioare III, nivel 1 și 2), atât cu echipa, cât și la individual, desfășurată la Buzău.

„La Buzău, am participat tot cu două fetițe, ca și la Cupa «Andreea Răducan». La individual compus, Denisa Spânache, de 9 ani, s-a clasat pe locul 13 și s-a calificat în finalele a trei aparate, însă, din păcate, nu a obținut nicio medalie. La sărituri, a ieșit pe locul 7, la bârnă a ieșit pe locul 6, iar la sol, pe locul 7. Pentru ea, s-a încheiat sezonul competițional 2014. ~n schimb, pentru sportivele de 10 ani, concursul s-a desfășurat doar cu scop de calificare și nu a avut premiere. Daniela Trică a ocupat locul 14 și s-a calificat la Campionatul Național Individual Junioare, ce va avea loc în octombrie, la Deva sau la Ploiești. Va lupta pentru medalii și sperăm să-și facă treaba bine, pentru că, acum, a gafat la bârnă”, ne-a spus prof. Ana Maria Iordache, unul din cei doi antrenori ai gimnastelor.

Potrivit acesteia, la finele săptămânii, gimnastele CSS Bârlad vor participa la Memorialul Sergiu Popa, desfășurat la Focșani și adresat junioarelor II. Ulterior, în intervalul 19-21 iunie, vor participa la Campionatul Național pe echipe, organizat la Onești.

De menționat că cele două fetițe au fost antrenate de Ana Maria și Liviu Iordache.

Adriana ȘUȘNEA

Daniela Trică, legitimată la secția de Gimnastică din cadrul Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad, se numără printre gimnastele calificate la Campionatul Național pentru Junioare III. Performanța a fost reușită în urma participării la o competiție națională adresată sportivelor de 9 și 10 ani (junioare III, nivel 1 și 2), atât cu echipa, cât și la individual, desfășurată la Buzău. „La Buzău, am participat tot cu două fetițe, ca și la Cupa «Andreea Răducan». La individual compus, Denisa Spânache, de 9 ani, s-a clasat pe locul 13 și s-a calificat în finalele a trei aparate, însă, din păcate, nu a obținut…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: