Home » Justitie » Ginerele lui Farmazon, arestat pentru omor

Ginerele lui Farmazon, arestat pentru omor

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui au dispus, luni, arestarea preventivă a lui Cornel șelaru, ginerele omului de afaceri Emil Savin. Șelaru este acuzat de omor și loviri și alte violențe.

În același dosar, Emil Savin, administratorul SC Transmir SRL, cea mai mare firmă de asfaltări din județul Vaslui, este cercetat în stare de libertate pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru că l-a lovit cu o bâtă pe Ilie Hurduc, colegul ciobanului decedat, care a reușit să fugă și să se ascundă. Inițial, ciobanul supraviețuitor a declarat că la volanul mașinii se afla Emil Savin, dar anchetatorii au stabilit că cel care conducea mașina în momentul producerii accidentului a fost Cornel Șelaru.

„Inculpatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și urmează să fie dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă”, a declarat procurorul criminalist Alice Ruja, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Fapta pentru care cei doi sunt cercetați s-a întâmplat miercurea trecută, în comuna Blăgești din județul Vaslui, pe una din proprietățile lui Emil Savin. Martorii spun că bărbatul s-a enervat când a văzut doi ciobani care își pășteau oile într-unul din lanurile sale de grâu și a încercat să-și facă singui dreptate.

Potrivit declarației lui Ilie Hurduc, cei doi i-ar fi urmărit cu mașina și i-ar fi bătut, pe motiv că se aflau cu oile pe fondul său de vânătoare.

„Unul dintre bărbați s-a dat jos din mașină, mi-a spus să las jos bățul cu care păstoream oile și mi-a dat cu bastonul în cap și în coaste. Am fugit în stână, m-am ascuns în pod, unde am stat câteva minute. După aceea, am auzit cum au trecut cu mașina printre oi și l-au prins pe colegul meu și l-au bătut. Ei spun că l-au lovit din greșeală, că el ar fi dormit în grâu, dar nu e așa”, susține Ilie Hurduc.

De cealaltă parte, omul de afaceri susține că la volanul mașinii s-ar fi aflat ginerele său și că bărbatul decedat a fost lovit cu mașina în mod accidental.

Ciobanul lovit cu mașina a murit pe loc și a fost adus la spital chiar de omul de afaceri. Acesta le-a spus polițiștilor că l-a lovit din greșeală cu mașina pe câmp.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui au dispus, luni, arestarea preventivă a lui Cornel șelaru, ginerele omului de afaceri Emil Savin. Șelaru este acuzat de omor și loviri și alte violențe. În același dosar, Emil Savin, administratorul SC Transmir SRL, cea mai mare firmă de asfaltări din județul Vaslui, este cercetat în stare de libertate pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru că l-a lovit cu o bâtă pe Ilie Hurduc, colegul ciobanului decedat, care a reușit să fugă și să se ascundă. Inițial, ciobanul supraviețuitor a declarat că la volanul mașinii se afla Emil Savin,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile