Home » Politic » „Iohannis este un candidat viabil”

„Iohannis este un candidat viabil”

Președintele liberalilor vasluieni consideră că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, este un prezidențiabil „viabil”, care poate să-i ia locul lui Antonescu.

„Decizia lui Crin Antonescu de a nu mai candida la Președinția României este una personală și o respect. Sper, totuși, ca Antonescu să rămână alături de PNL. Partidul a mai trecut prin momente și mai grele și a reușit să treacă peste ele. Acum trebuie căutat un alt candidat, verificat în rândul electoratului. Însă, pot spune că un prezidențiabil destul de viabil este Klaus Iohannis”, a declarat Florin Ciurariu. Liderul PNL Vaslui, deputatul Florin Ciurariu, nu a dorit să comenteze decizia lui Crin Antonescu de a nu mai candida la Președinția României, considerând-o o hotărâre personală, ce trebuie respectată. La rândul său, liderul PDL Vaslui, senatorul Dan Marian, nu a dorit să facă vreun comentariu legat de decizia lui Crin Antonescu, însă a afirmat că democrat-liberalii îl susțin în continuare pe candidatul lor, Cătălin Predoiu. „Nu comentez decizia lui Antonescu pentru că nu ar fi normal. PDL nu-și schimbă opțiunea în ceea ce privește candidatul la președinție, acesta fiind Cătălin Predoiu. Dar, așa cum s-a mai spus public, se va face o analiză sociologică în ceea ce privește voința cetățenilor cu privire la profilul candidatului la președinția României”, a afirmat senatorul Dan Marian.

Președintele filialei teritoriale Vaslui a PNL, Florin Ciurariu, își dorește ca fostul lider al partidului Crin Antonescu să rămână în continuare alături de partid și după ce a anunțat că nu va mai candida la Președinția României, considerând însă că Iohannis este un prezidențiabil „viabil”.

Președintele liberalilor vasluieni consideră că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, este un prezidențiabil "viabil”, care poate să-i ia locul lui Antonescu. "Decizia lui Crin Antonescu de a nu mai candida la Președinția României este una personală și o respect. Sper, totuși, ca Antonescu să rămână alături de PNL. Partidul a mai trecut prin momente și mai grele și a reușit să treacă peste ele. Acum trebuie căutat un alt candidat, verificat în rândul electoratului. Însă, pot spune că un prezidențiabil destul de viabil este Klaus Iohannis”, a declarat Florin Ciurariu. Liderul PNL Vaslui, deputatul Florin Ciurariu, nu a dorit să comenteze…

Review Overview

User Rating: 4.55 ( 1 votes)
%d blogeri au apreciat: