Home » Sanatate » S-a otrăvit cu erbicid!

S-a otrăvit cu erbicid!

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Pogana, a ajuns la Urgențe după ce, la finele săptămânii trecute, a înghițit de bunăvoie erbicid. Din fericire, bărbatul nu a ingerat o cantitate mare din substanța toxică, întrucât a fost observat la timp de rude, care au și sunat la numărul de urgență 112 și au solicitat o ambulanță. Însă, fiind vorba despre o substanță chimică, echipajul medical i-a acordat primele îngrijiri la fața locului și abia apoi a fost transportat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad.

„Vineri seară, în jurul orei 18.00, medicii din cadrul Compartimentului de Primire Urgențe s-au confruntat cu o intoxicație voluntară cu o substanță toxică, respectiv erbicid, la un pacient în vârstă de 27 de ani, din mediul rural. Când a ajuns la noi era conștient și a declarat că nu a fost o tentativă de sinucidere, ci că a băut erbicid pentru că așa a vrut el. Din fericire, a fost adus la spital pentru îngrijiri în cel mai scurt timp, așa că viața nu i-a fost pusă în pericol. După câteva ore în care i-au fost făcute spălături gastrice și i-au fost administrate perfuzii, tânărul a fost lăsat să plece acasă”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, din cadrul spitalului bârlădean.

Bărbatul nu se află în evidențele unității medicale cu alte prezentări pentru tentative de suicid, însă a mai ajuns la spital pentru recoltarea de probe biologice după ce polițiștii l-au prins băut la volan.

Adriana ȘUȘNEA

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Pogana, a ajuns la Urgențe după ce, la finele săptămânii trecute, a înghițit de bunăvoie erbicid. Din fericire, bărbatul nu a ingerat o cantitate mare din substanța toxică, întrucât a fost observat la timp de rude, care au și sunat la numărul de urgență 112 și au solicitat o ambulanță. Însă, fiind vorba despre o substanță chimică, echipajul medical i-a acordat primele îngrijiri la fața locului și abia apoi a fost transportat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad. „Vineri seară, în jurul orei 18.00, medicii din cadrul Compartimentului de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: