Home » Sport » Straton, liber de contract

Straton, liber de contract

După intrarea în insolvență a clului, gruparea galben-verde se destramă tot mai tare de la o zi la alta. Ieri, un alt jucător a fost declarat liber de contract: Cătălin Straton. Acesta avea de încasat restanțe salariale de mai multe luni, drept pentru care avocatul său a solicitat rezilierea contractului cu Sporting Club Vaslui.

„M-a anunțat avocatul că sînt liber de contract. Legat de bani, nu știu ce va fi, dar important este să pot să joc, să semnez un contract. Trebuie să trăiesc, nu știu dacă pot recupera banii”, a spus Straton pentru gsp.ro.

După intrarea în insolvență a clului, gruparea galben-verde se destramă tot mai tare de la o zi la alta. Ieri, un alt jucător a fost declarat liber de contract: Cătălin Straton. Acesta avea de încasat restanțe salariale de mai multe luni, drept pentru care avocatul său a solicitat rezilierea contractului cu Sporting Club Vaslui. "M-a anunțat avocatul că sînt liber de contract. Legat de bani, nu știu ce va fi, dar important este să pot să joc, să semnez un contract. Trebuie să trăiesc, nu știu dacă pot recupera banii", a spus Straton pentru gsp.ro.

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: