Home » Politic » Tinerii social-democrați, printre primii din țară

Tinerii social-democrați, printre primii din țară

Un echipaj format din trei membri din cadrul Tineretului Social Democrat (TSD) Bârlad s-a clasat pe locul IV la olimpiada de comunicare politică.

Echipa ATB formată din Teodora Elena Zaldea, Antonia Niță și Bogdan Onilă, membri ai TSD Bârlad, se numără printre primele astfel de echipaje din țară în ceea ce privește comunicarea politică. În urma participării la olimpiada de comunicare politică, organizată de TSD, cei trei social-democrați bârlădeni s-au clasat pe locul IV la nivel național.

„Olimpiada de comunicare politică, aflată la cea de-a treia ediție, este un proiect al TSD, unde tinerii creativi și pasionați de politică din România au avut șansa nu numai să câștige niște premii interesante și să se afirme, ci și să înceapă o carier în domeniul comunicării. Ediția din acest an a reunit 258 de tineri, organizați în nu mai puțin de 86 de echipe din întreaga țară, care au avut de trecut prin două etape în urma cărora au fost declarate 30 de echipe finaliste și 5 câștigătoare”, ne-a spus Marius Chițiga, președintele TSD Bârlad.

În cadrul primei etape a competiției, echipajele au avut de redactat o strategie de comunicare pentru un candidat al TSD la alegerile europarlamentare din 25 mai, destinată perioadei de precampanie electorală. La cea de-a doua etapă, cele 30 de echipe finaliste au avut de elaborat o strategie de comunicare pentru campania prezidențială a candidatului Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta.

„Festivitatea de premiere a câștigătorilor a avut loc joi, 29 mai, la Palatul Parlamentului. Din cele 30 de echipe finaliste, echipa ATB a obținut locul IV. Premiile au fost înmânate de către premierul Victor Ponta, președintele PSD, deputatul Mihai Sturzu, în calitate de președinte al TSD, Gabriel Petrea, secretarul general al TSD și viceprimar al sectorului 6, București, și, deputatul PSD, Cătălina Ștefănescu”, a completat președintele TSD Bârlad.

Adriana ȘUȘNEA

Un echipaj format din trei membri din cadrul Tineretului Social Democrat (TSD) Bârlad s-a clasat pe locul IV la olimpiada de comunicare politică. Echipa ATB formată din Teodora Elena Zaldea, Antonia Niță și Bogdan Onilă, membri ai TSD Bârlad, se numără printre primele astfel de echipaje din țară în ceea ce privește comunicarea politică. În urma participării la olimpiada de comunicare politică, organizată de TSD, cei trei social-democrați bârlădeni s-au clasat pe locul IV la nivel național. „Olimpiada de comunicare politică, aflată la cea de-a treia ediție, este un proiect al TSD, unde tinerii creativi și pasionați de politică din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: