Home » Sport » Copiii din Bârlad, invitați să alerge la Crosul „Tinere vlăstare”

Copiii din Bârlad, invitați să alerge la Crosul „Tinere vlăstare”

Pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului, copiii pasionați de sport în aer liber din Bârlad sunt invitați să participe la Crosul „Tinere vlăstare”.

Competiția sportivă se adresează copiilor din învățământul preșcolar, primar, gimnazial și liceal, cu condiția ca părinții lor să fie membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) „Elena Cuza” Bârlad și ai Uniunii Pensionarilor Bârlad. Crosul „Tinere vlăstare”, aflat la cea de-a doua ediție, se va desfășura pe data de 8 iunie, de la ora 10.00, pe aleile Grădinii Publice, ca activitate în cadrul campaniei „Alegăm pentru sănătate”. Ca și în 2013, organizator este CARP Bârlad, care a vrut să sărbătorească astfel Ziua Internațională a Copilului. Înscrierile se vor putea face la sediul instituției (ghișeul nr. 2), inclusiv în ziua competiției, la foișorul din Grădina Publică (în intervalul orar 08.30-09.50). Coordonatorul crosului va fi profesorul Lucian Bolgar, din cadrul Clubului Sportiv Școlar Bârlad. În cadrul competiției vor fi 8 starturi, începând cu ora 10.00, primii trei clasați urmând să fie răsplătiți cu premii și alte surprize de către organizatori. Însă, toți copiii care vor trece de linia de sosire vor participa la o tombolă, unde vor fi oferite cadouri surpriză.

De menționat că partenerii CARP Bârlad în organizarea acestei competiții sportive sunt Primăria Bârlad, Uniunea Pensionarilor Bârlad și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret.

Adriana ȘUȘNEA

Pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului, copiii pasionați de sport în aer liber din Bârlad sunt invitați să participe la Crosul „Tinere vlăstare”. Competiția sportivă se adresează copiilor din învățământul preșcolar, primar, gimnazial și liceal, cu condiția ca părinții lor să fie membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) „Elena Cuza” Bârlad și ai Uniunii Pensionarilor Bârlad. Crosul „Tinere vlăstare”, aflat la cea de-a doua ediție, se va desfășura pe data de 8 iunie, de la ora 10.00, pe aleile Grădinii Publice, ca activitate în cadrul campaniei „Alegăm pentru sănătate”. Ca și în 2013, organizator este CARP…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: