Home » Justitie » Struguraș din Bârlad s-a crezut cu calul pe imaș

Struguraș din Bârlad s-a crezut cu calul pe imaș

Pentru un bărbat din Bârlad, faptul că a respectat regulile de circulație din trafic nu l-a scutit de un accident în care numai norocul i-a salvat viața. Cu atât mai frustrant cu cât cel care l-a băgat în spital era cu un vehicul care nu ar fi trebuit să se afle în drumul său: o căruță trasă de cal.

Alaltăseară, Struguraș D., în vârstă de 21 de ani, din Bârlad, mâna calul pe Bulevardul Republicii ca pe imaș. El nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să vireze la stânga și a intrat de-a dreptul într-un moped condus de Dănuț B., de 63 de ani, care ar fi trebuit să aibă prioritate. În urma ciocnirii dintre moped și căruță, B. Dănuț a fost accidentat.

„A fost transportat imediat la Spitalul de Urgență «Elena Beldiman», unde a fost internat cu diagnosticul de fractură treime inferioară gamba dreaptă”, a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui..

Cei doi bărbați au fost testați cu aparatul alcooltest, de unde a reieșit că niciunul nu băuse alcool. Pe numele lui D. Struguraș polițișii au întocmit dosar penal, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

R.M.

Pentru un bărbat din Bârlad, faptul că a respectat regulile de circulație din trafic nu l-a scutit de un accident în care numai norocul i-a salvat viața. Cu atât mai frustrant cu cât cel care l-a băgat în spital era cu un vehicul care nu ar fi trebuit să se afle în drumul său: o căruță trasă de cal. Alaltăseară, Struguraș D., în vârstă de 21 de ani, din Bârlad, mâna calul pe Bulevardul Republicii ca pe imaș. El nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să vireze la stânga și a intrat de-a dreptul într-un moped condus…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: