Home » Social » Cantina sâracilor Bârlad iși ia mașinâ nouâ

Cantina sâracilor Bârlad iși ia mașinâ nouâ

Cantina de ajutor social Bârlad va avea mașinâ nouâ: o Dacia Dokker pentru care va plâti 41.500 de lei (415 milioane de lei vechi). Este unul dintre motivele pentru care consilierii locali s-au întrunit, ieri dupâ-amiazâ, într-o ședințâ de urgențâ.

Noul autoturism îl va înlocui pe cel vechi, o Dacia 1305, de care cantina s-a folosit în ultimii 16 ani dar care este, conform declarației Danielei Tilici, șeful cantinei, într-o stare de uzurâ fizicâ avansatâ.

Din suma necesarâ, consilierii bârlâdeni au decis sâ aloce de la bugetul local doar 35.000, restul urmând a fi obținuți prin programul Rabla.

S.M.

Cantina de ajutor social Bârlad va avea mașinâ nouâ: o Dacia Dokker pentru care va plâti 41.500 de lei (415 milioane de lei vechi). Este unul dintre motivele pentru care consilierii locali s-au întrunit, ieri dupâ-amiazâ, într-o ședințâ de urgențâ. Noul autoturism îl va înlocui pe cel vechi, o Dacia 1305, de care cantina s-a folosit în ultimii 16 ani dar care este, conform declarației Danielei Tilici, șeful cantinei, într-o stare de uzurâ fizicâ avansatâ. Din suma necesarâ, consilierii bârlâdeni au decis sâ aloce de la bugetul local doar 35.000, restul urmând a fi obținuți prin programul Rabla. S.M.

Review Overview

User Rating: Be the first one !