Home » Sport » Simona HALEP S-A CALIFICAT în finala Roland Garros, după 6-2, 7-6 (7-4), cu Andrea Petkovici

Simona HALEP S-A CALIFICAT în finala Roland Garros, după 6-2, 7-6 (7-4), cu Andrea Petkovici

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, joi, la finalul partidei cu Andrea Petkovici, din semifinalele turneului de la Roland Garros, că în ultimul act al competiției, cu Maria Șarapova, nu are nimic de pierdut, precizând că știe cum trebuie să abordeze meciul.
„În finală nu am nimic de pierdut. Știu că va fi un meci greu, ea este o mare campioană. Am jucat împotriva ei în finala de la Madrid, știu cum să joc, că trebuie să dau totul, pentru că este ultimul meci al turneului. Sper să mă pot bucura”, a spus Halep, într-un mini-interviu acordat fostei jucătoare de tenis Barbara Schett, comentator Eurosport.
Sunt foarte fericita ca am terminat in doua seturi. Am tras pentru fiecare minge in tie-break, stiam ca ar fi fost dur sa mai continui„, au fost primele declaratii date de Simona, dupa calificarea in finala.
In finala nu am nimic de pierdut. Stiu ca va fi un meci greu, ea este o mare campioana. Am jucat impotriva ei in finala de la Madrid, stiu cum sa joc, ca trebuie sa dau totul, pentru ca este ultimul meci al turneului. Sper sa ma pot bucura. A fost visul meu sa joc finala de la Paris. Ma simt extraordinar, sunt emotionata, dar a fost un meci dificil. Am fost un pic blocata. Nu am putut sa ma misc asa cum doream, dar sunt fericita ca am terminat in doua seturi„, a spus Halep.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: