Home » Social » Bârlădean mort în casă, găsit după câteva zile

Bârlădean mort în casă, găsit după câteva zile

Vecini alertați de mirosul de cadavru! Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Bârlad, a murit în propria locuință în urmă cu câteva zile, dar a fost găsit abia ieri.

Acesta locuia singur și cum vecinii nu l-au mai văzut în ultima perioadă, și-au dat seama că ceva este în neregulă, mai ales când, dinspre apartamentul bărbatului, a început să răzbată un miros de cadavru. Cel care a sunat, ieri, la ora 10.26, la numărul de urgență 112 și a chemat ajutoare a fost chiar administratorul Asociației de Proprietari, care a spus dispecerului că e posibil ca bărbatul ce locuiește la un apartament de la etajul 1 al blocului C1, de pe strada General Vasile Milea, să fi decedat în apartament. La fața locului a fost trimisă o ambulanță cu medic, acesta neputând face altceva decât să constate decesul.

„Ușa de la intrare era asigurată, însă jandarmii ajunși la fața locului au forțat-o și au reușit să intre în locuință. Aceștia l-au găsit pe bărbat căzut pe jos, în sufragerie, mort de câteva zile. Locuia singur, însă avea rude, care susțin că bărbatul nu era cunoscut cu afecțiuni medicale cronice și că nu au suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracțiuni. Cu atât mai mult cu cât ușa de la ieșire era încuiată pe dinăuntru. La o primă examinare a cadavrului, nu s-au pus în evidență urme de violență, însă polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipale Bârlad au dispus efectuarea necropsiei”, ne-a declarat subcomisar Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga din cadrul spitalului bârlădean, unde urmează să fie efectuată necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului.

Vecini alertați de mirosul de cadavru! Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Bârlad, a murit în propria locuință în urmă cu câteva zile, dar a fost găsit abia ieri. Acesta locuia singur și cum vecinii nu l-au mai văzut în ultima perioadă, și-au dat seama că ceva este în neregulă, mai ales când, dinspre apartamentul bărbatului, a început să răzbată un miros de cadavru. Cel care a sunat, ieri, la ora 10.26, la numărul de urgență 112 și a chemat ajutoare a fost chiar administratorul Asociației de Proprietari, care a spus dispecerului că e posibil ca bărbatul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: