Home / Justitie / Document fals descoperit de polițiștii de frontieră

Document fals descoperit de polițiștii de frontieră

Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au întocmit lucrare penală pe numele unei cetățean român, care a prezentat la controlul de frontieră un document falsificat pentru autoturismul pe care îl conducea.
Miercuri, în jurul orei 9, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița Iași s-a prezentat cetățeanul român Aurel P., în vârstă de 44 de ani, conducând un autoturism marca Toyota, model RAV 4, înmatriculat în județul Gorj. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că certificatul care atestă efectuarea inspecției tehnice periodice este falsificat.
În legătură cu cele constatate, Aurel P. a declarat că nu are cunoștință despre faptul că documentul prezentat la control este falsificat. Polițiștii de frontieră i-au întocmit lui Aurel P., lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  uz  de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au întocmit lucrare penală pe numele unei cetățean român, care a prezentat la controlul de frontieră un document falsificat pentru autoturismul pe care îl conducea. Miercuri, în jurul orei 9, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița Iași s-a prezentat cetățeanul român Aurel P., în vârstă de 44 de ani, conducând un autoturism marca Toyota, model RAV 4, înmatriculat în județul Gorj. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că certificatul care atestă efectuarea…

Review Overview

x

Check Also

Activitate de prevenire a violenței organizată de polițiști pe raza localității Bogdănești, în cadrul campaniei „Înțelepciunea nu are nevoie de violență”!

În cadrul campaniei județene de ...

Bărbat în stare gravă după ce a fost împușcat la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 67 de ...

Pistol cu gaze și muniție găsite de polițiști la domiciliul unui vasluian

Un bărbat în vârstă de ...

%d blogeri au apreciat: