Home » Justitie » Speriat de faruri, s-a răsturnat cu mașina

Speriat de faruri, s-a răsturnat cu mașina

Cei trei membri (mama, tata și fiică) ai unei familii din Bârlad au ajuns la spital după ce, duminică seară, mașina în care se aflau s-a răsturnat. Accidentul s-a produs în timp ce bărbatul se afla pe contrasens după ce tocmai depășise o coloană de mașini și a fost orbit de farurile unei alte mașini ce venea din sens opus.

În week-endul prelungit de Rusalii, o familie de bârlădeni a fost implicată într-un accident rutier care ar fi putut să aibă urmări tragice. Mașina în care se aflau tatăl, mama și fiica în vârstă de șaes ani s-a răsturnat, doi dintre ocupanți având nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire, nu au avut viteză mare, astfel că leziunile provocate nu au fost grave. Accidentul s-a petrecut duminică seară, puțin după ora 21.30, pe DE 581, în timp ce familia se deplasa pe direcția Tutova – Bârlad.

„Pe data de 8 iunie, la ora 21.35, am fost sesizați la numărul 112 despre faptul că, pe DE 581, în afara localității Tutova, a avut loc un accident de circulație. Din verificările efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Bârlad, care conducea un autoturism din direcția Tutova către Bârlad, era angajat în depășirea unei coloane de autovehicule. La intrarea pe sensul său de mers, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autovehiculul a ieșit de pe carosabil, răsturnându-se pe partea dreaptă a acestuia”, ne-a declarat agent principal Alina Tonică, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Acesta a declarat polițiștilor rutieri că, după ce a depășit coloana de mașini din fața lui și voia să revină pe banda sa de mers, a fost speriat de farurile unui autovehicul care venea din față, a tras de volan și s-a răsturnat cu mașina. La fața locului a ajuns și o ambulanță care i-a transportat pe cei trei membri ai familiei la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, pentru investigații și îngrijiri. Doar șoferul și fetița s-au ales cu policontuzii și au necesitat asistență medicală, însă mama copilei i-a însoțit în ambulanță până la spital. Din fericire, niciunul nu a rămas internat.

Adriana ȘUȘNEA

Cei trei membri (mama, tata și fiică) ai unei familii din Bârlad au ajuns la spital după ce, duminică seară, mașina în care se aflau s-a răsturnat. Accidentul s-a produs în timp ce bărbatul se afla pe contrasens după ce tocmai depășise o coloană de mașini și a fost orbit de farurile unei alte mașini ce venea din sens opus. În week-endul prelungit de Rusalii, o familie de bârlădeni a fost implicată într-un accident rutier care ar fi putut să aibă urmări tragice. Mașina în care se aflau tatăl, mama și fiica în vârstă de șaes ani s-a răsturnat, doi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: