Home » Justitie » Piranda hoață

Piranda hoață

Bârladul va rămâne pentru multă vreme o amintire de coșmar pentru un bărbat care s-a aflat în trecere prin oraș, zilele trecute. Este vorba de Ionel Chiriac, din județul Ilfov, care a fost jefuit în incinta Autogării Bârlad.

Cum mai avea de așteptat o bună bucată de vreme până la sosirea autobuzului, omul s-a gândit că n-ar fi rău să tragă un pui de somn, așa că a adormit liniștit pe o bancă. La un moment dat, prin somn a simțit că cineva ii scotocește încet prin buzunar. A deschis speriat ochii și a constatat că nu visase: o femeie cu un copil în brațe tocmai o rupea la fugă de lângă el. Încercând să nu o scape din ochi, Ionel Chiriac și-a verificat buzunarul și a constatat rapid că îi lipsește o bancnotă de 50 de lei. Din păcate, femeia a reușit să dispară.

Fără să se lase descurajat, omul a sesizat imediat Poliția Bârlad prin serviciul 112. A descris-o pe hoață ca fiind o țigancă îmbrăcată cu o fustă tradițională țigănească. Spre marele lui noroc, nu a fost nevoie de foarte multe căutări, femeia nereușind să fugă mai departe de zona Gura-Leului.

Polițiștii au identificat-o ca fiind Niculina Căldăraru, în vârstă de 41 de ani. Luată la întrebări ea și-a recunoscut fapta și, vrând-nevrând, i-a restituit bărbatului banii.

Acum Niculina va fi nevoită să facă rost de alți bani, pentru avocat, căci polițiștii i-au întocmit dosar de cercetare penală.

S.M.

Bârladul va rămâne pentru multă vreme o amintire de coșmar pentru un bărbat care s-a aflat în trecere prin oraș, zilele trecute. Este vorba de Ionel Chiriac, din județul Ilfov, care a fost jefuit în incinta Autogării Bârlad. Cum mai avea de așteptat o bună bucată de vreme până la sosirea autobuzului, omul s-a gândit că n-ar fi rău să tragă un pui de somn, așa că a adormit liniștit pe o bancă. La un moment dat, prin somn a simțit că cineva ii scotocește încet prin buzunar. A deschis speriat ochii și a constatat că nu visase: o femeie…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: