Home » Social » Baterie sau acumulatori – care sunt mai folosite in aparatele foto? (P)

Baterie sau acumulatori – care sunt mai folosite in aparatele foto? (P)

Cele mai folosite tipuri de baterii sau acumulatori in aparatele foto sunt cele de marime AA. Stim cu totii ce marime trebuie sa cumparam, deoarece aparatele foto suporta doar o anumita dimensiune. Insa, cand trebuie sa alegem intre baterii si acumulatori pentru aparatul nostru de fotografiat, ce alegem? E-acumulatori, un magazin online ce comercializeaza articole de la firme prestigioase producatoare de baterii si acumulatori, vine in ajutorul nostru pentru a lua cea mai buna decizie pentru camera ta de fotografiat.

Pe e-acumulatori.ro gasesti articole de la Duracell, Wentronic, Genesis, Enersys, Panasonic, Eneloop, LaCrosse, Varta, Energizer si Zap, produse care sa satisfaca toate nevoile aparatelor tale electrice. Asadar, pentru o camera foto cu siguranta gasesti o baterie sau niste acumulatori AA potriviti, pe e-acumulatori.ro.

Produsele cele mai populare si asadar mai cumparate de catre utilizatorii de camere foto sunt acumulatorii Eneloop. Popularitatea lor raspunde oarecum la intrebarea din titlu si indruma clientii inspre a folosi acumulatori in aparatele foto. Acestia asigura functionarea camerei foto pentru mai mult timp si ofera posibilitatea incarcarii oricand energia se termina. In cazul bateriilor, revenirea la starea initiala de incarcare nu mai este posibila, insa sunt si acestea folosite ca solutii de rezerva.

Acumulatorii Eneloop sunt cele mai populare surse de energie folosite pentru camerele foto, conform e-acumulatori.ro. In plus, pretul lor este avantajos – puteti sa consultati oferta aici. Acestia au o capacitate nominala de 2000 mAh si rezista la 1800 de cicluri de incarcare/descarcare. In plus, chiar si dupa 5 ani de nefolosire, acumulatorii AA Eneloop isi pastreaza pana la 70% din capacitate.

Folosind acumulatori Eneloop in aparatul foto vei putea face de patru ori mai multe poze digitale decat orice baterie alcalina. La efectuarea pozelor, se absoarbe un curent mare (poate fi de 1000 mA) la care alcalinele se incalzesc si le scade capacitatea de 4 ori. Astfel, ele ofera doar 700 mAh, desi initial pot avea si 3000 mAh;

Mai mult decat atat, acumulatorii Eneloop functioneaza bine si la temperaturi scazute, in opozitie cu bateriile alcaline sau NiMH ce opereaza la capacitati mai reduse.

Ceea ce uimeste, la aceste tipuri de acumulatori este si culoarea lor. Acestia vin in patru nuante, sub patru denumiri: Water Lilly Tropical, Banana Tropical, Mango Tropical si Carambolas Tropical si ofera astfel si un design autentic.

Gasiti acumulatori Eneloop potriviti pentru aparatul foto pe e-acumulatori.ro, magazin specializat pe comercializarea de solutii pentru articolele tale electronice. Cumparand de la ei vei primi produsele in ziua urmatoare si vei beneficia de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare.

Cele mai folosite tipuri de baterii sau acumulatori in aparatele foto sunt cele de marime AA. Stim cu totii ce marime trebuie sa cumparam, deoarece aparatele foto suporta doar o anumita dimensiune. Insa, cand trebuie sa alegem intre baterii si acumulatori pentru aparatul nostru de fotografiat, ce alegem? E-acumulatori, un magazin online ce comercializeaza articole de la firme prestigioase producatoare de baterii si acumulatori, vine in ajutorul nostru pentru a lua cea mai buna decizie pentru camera ta de fotografiat. Pe e-acumulatori.ro gasesti articole de la Duracell, Wentronic, Genesis, Enersys, Panasonic, Eneloop, LaCrosse, Varta, Energizer si Zap, produse care sa…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: