Home » Politic » Constantinescu întreabă populația dacă îl mai vrea

Constantinescu întreabă populația dacă îl mai vrea

Primarul bârlădean se va decide asupra unei noi candidaturi în fruntea orașului în urma unui sondaj de opinie în rândul cetățenilor

Primarul Constantin Constantinescu stă în dubiu: să mai candideze, sau nu pentru încă un mandat de primar al Bârladului? Aceeași întrebare și-o pun și alți cetățeni ai urbei care nu sunt străini de zvonul potrivit căruia Constantinescu nu mai vrea să candideze și că are în intenție să plece tocmai în America. Definitiv! „Sunt chiar amuzat de zvonul ăsta și sunt foarte sigur că numai prieteni foarte buni de-ai mei au putut să-l lanseze. Prieteni, cu ghilimele, sper că se înțelege. Ce om normal care ajunge la vârsta de 60 de ani ar mai vrea să se stabilească în altă țară? Eu nu”, a lămurit situația primarul bârlădean.

Despre o nouă candidatură nu este la fel de ferm în declarații. El spune că va ține cont în decizia sa de rezultatele unui sondaj de opinie pe care are de gând să-l comande anul viitor.

„Dacă rezultatele sondajului vor arăta că cetățenii orașului mă vor mai departe în frunțea orașului, cu siguranță că îmi voi depune iarăși candidatura. Dacă nu, atunci mă voi retrage. Cu siguranță, însă, nu o să iau o decizie funcție de cum își doresc prietenii mei”, a precizat edilul-șef.

S.M.

Primarul bârlădean se va decide asupra unei noi candidaturi în fruntea orașului în urma unui sondaj de opinie în rândul cetățenilor Primarul Constantin Constantinescu stă în dubiu: să mai candideze, sau nu pentru încă un mandat de primar al Bârladului? Aceeași întrebare și-o pun și alți cetățeni ai urbei care nu sunt străini de zvonul potrivit căruia Constantinescu nu mai vrea să candideze și că are în intenție să plece tocmai în America. Definitiv! „Sunt chiar amuzat de zvonul ăsta și sunt foarte sigur că numai prieteni foarte buni de-ai mei au putut să-l lanseze. Prieteni, cu ghilimele, sper că…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

2 comments

  1. Strazile in Barlad arata la fel ca acum 10 ani, gropile si PRAFUL sunt pe toate strazile, nu comentam de Republicii care a reparat-o CNADR-ul, iar cartier deal de Consiliul Judetean. Vorbim de bugetul local, in care toti banii s-au dus pe reparatii fictive de drumuri cu utilaje „inchiriate „.

  2. Atata vreme cat a mintit in ceea ce privrste gazele de sist, poate ca e bine sa-si vada de drum…