Home / Politic / Dan Diaconescu, agreat de pesediștii vasluieni

Dan Diaconescu, agreat de pesediștii vasluieni

Liderii județeni ai PSD Vaslui nu ar spune nu unei alianțe cu PPDD. O hotarâre definitivă urma să fie luată ieri de conducerile centrale ale celor două formațiuni politice.

„Eu sunt pentru o astfel de alianță pentru că este normal să existe o contrabalansare a fuziunii PD-L – PNL. în plus, niciunul dintre reprezentanții conducerii PNL Vaslui nu s-a opus ieșirii liberalilor din USL. Dacă la nivel național se vac decide o alianță cu PPDD urmează ca și noi, în Consiliul județean să ratificăm această hotărâre și să stabilim pașii următori”, ne-a spus Ciprian Trifan, secretarul general al Organizației județene PSD Vaslui. El nu exclude ca printre deciziile ce vor fi luate de forul județean al PSD să se afle și debarcarea vicepreședintelui CJ Vaslui, liberalul Corneliu Bichineț.

„Dacă majoritatea membrilor Consiliului județean al PSD Vaslui va vota pentru acest lucru, nu se va putea face niciun compromis”, a adăugat Ciprian Trifan.

L.M.

Liderii județeni ai PSD Vaslui nu ar spune nu unei alianțe cu PPDD. O hotarâre definitivă urma să fie luată ieri de conducerile centrale ale celor două formațiuni politice. „Eu sunt pentru o astfel de alianță pentru că este normal să existe o contrabalansare a fuziunii PD-L – PNL. în plus, niciunul dintre reprezentanții conducerii PNL Vaslui nu s-a opus ieșirii liberalilor din USL. Dacă la nivel național se vac decide o alianță cu PPDD urmează ca și noi, în Consiliul județean să ratificăm această hotărâre și să stabilim pașii următori”, ne-a spus Ciprian Trifan, secretarul general al Organizației județene…

Review Overview

x

Check Also

A știut Boroș de decizia luată de Minister de transformare a spitalului din Bârlad in spital suport de tratare a pacientilor cu Covid-19?

Comunicat de presa     Deputat Adrian Solomon Organizatia ...

Premierul Ludovic Orban a confirmat că Victor Costache a demisionat din funcția de ministru al Sănătății.

Premierul Ludovic Orban a confirmat că Victor Costache a ...

Acuzații grave, aduse primarului Dumitru Boroș de către conducerea PSD Bârlad

În ultima conferință de presă organizată de Adrian Solomon, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: