Home » Justitie » Un taximetrist a lovit o învățătoare pe trecerea de pietoni

Un taximetrist a lovit o învățătoare pe trecerea de pietoni

Un taximetrist din Vaslui a accident, ieri, o învățătoare pe trecerea de pietoni din fața Școlii nr. 6 „Mihai Eminescu”. Mașina a lovit-o în plin, iar conducătorul auto le-a spus polițiștilor că nu a putut-o observa la timp pe femeie din cauza altei mașini, parcată în apropierea trecerii de pietoni. Martorii accidentului spun, însă, că taximestristul circula cu viteză foarte mare. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Elena Talpalaru, învățătoare la Școala nr. 4 „Elena Cuza” Vaslui, a fost, ieri, victima unui accident de circulație. După ce și-a terminat orele de curs, cadrul didactic se îndrepta spre casă, iar în dreptul Școlii nr. 6 „Mihai Eminescu” a vrut să traverseze, când a fost lovită în plin de un taximetru. La fața locului au sosit polițiștii și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță al Județului Vaslui. După ce i s-au acordat primele îngrijiri la fța locului, Elena Talpalaru a fost trasportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a fost diagnosticată cu multiple traumarisme produse prin accident rutier.

Șoferul taximetrului s-a scuzat în fața polițiștilor, spunând că nu a observat-o pe femeie la timp din cauza unui alt autoturism, parcat în apropierea trecerii de pietoni. Conducătorul acestuia, un tânăr din bârlad, a fost amendat de polițiști pentru că a parcat la mai puțin de 25 de metri de o trecere de pietoni, iar taximetristul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că nu a consumat băuturi alcoolice. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Polițiștii au sancționat contravențional un conducător auto în vârstă de 33 ani, din municipiul Bârlad, care a staționat în mod neregulamentar cu un autovehicul la mai puțin de 25 m înainte de trecerea pentru pietoni unde a avut loc evenimentul rutier”, a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Martorii accidentului susțin că taximestrisul avea viteză mare în momentul impactului.

Alex SAVA

Un taximetrist din Vaslui a accident, ieri, o învățătoare pe trecerea de pietoni din fața Școlii nr. 6 „Mihai Eminescu”. Mașina a lovit-o în plin, iar conducătorul auto le-a spus polițiștilor că nu a putut-o observa la timp pe femeie din cauza altei mașini, parcată în apropierea trecerii de pietoni. Martorii accidentului spun, însă, că taximestristul circula cu viteză foarte mare. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.   Elena Talpalaru, învățătoare la Școala nr. 4 „Elena Cuza” Vaslui, a fost, ieri, victima unui accident de circulație. După ce și-a terminat orele de curs, cadrul didactic se…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: