Home » National » Aveți un iPhone? Apple avertizează că trebuie să schimbați cât mai repede acest accesoriu

Aveți un iPhone? Apple avertizează că trebuie să schimbați cât mai repede acest accesoriu

Apple a anunțat un program de înlocuire a unui anumit model de adaptor de alimentare USB, vândut în mai multe țări din Europa, printre care și România.

Aceste adaptoare riscă să se supraîncălzească și astfel să devină un adevărat pericol.

Este vorba de modelul A1300, de 5W, care a fost vândut în pachete alături de iPhone 3GS, iPhone4 și iPhone 4S, dar și separat, în perioada octombrie 2009 – septembrie 2012.

Ulterior, modelul a fost înlocuit în anul 2012 cu unul aproape identic, A1400, care nu are această problemă de supraîncălzire.

Programul de înlocuire este valabil pentru mai multe state europene, printre care România, Bulgaria, dar și pentru Egipt, Turcia, Vietman, India, Indonezia și Israel. În total, este vorba de milioane de produse cu risc, aflate în prezent în folosință.

Utilizatorii care vor să înlocuiască acest adaptor trebuie să ia legătura cu cel mai apropiat magazin Apple.

Până la schimbarea produsului, cei care au iPhone sunt sfătuiți să-și încarce aparatul conectând cablul USB direct la un computer.

După data de 18 iunie 2014, la programul de înlocuire vor participa și operatorii de telefonie mobilă parteneri Apple.

Sursa; descopera.ro

Apple a anunțat un program de înlocuire a unui anumit model de adaptor de alimentare USB, vândut în mai multe țări din Europa, printre care și România. Aceste adaptoare riscă să se supraîncălzească și astfel să devină un adevărat pericol. Este vorba de modelul A1300, de 5W, care a fost vândut în pachete alături de iPhone 3GS, iPhone4 și iPhone 4S, dar și separat, în perioada octombrie 2009 - septembrie 2012. Ulterior, modelul a fost înlocuit în anul 2012 cu unul aproape identic, A1400, care nu are această problemă de supraîncălzire. Programul de înlocuire este valabil pentru mai multe state europene, printre care România, Bulgaria, dar și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: