Home / National / Aveți un iPhone? Apple avertizează că trebuie să schimbați cât mai repede acest accesoriu

Aveți un iPhone? Apple avertizează că trebuie să schimbați cât mai repede acest accesoriu

Apple a anunțat un program de înlocuire a unui anumit model de adaptor de alimentare USB, vândut în mai multe țări din Europa, printre care și România.

Aceste adaptoare riscă să se supraîncălzească și astfel să devină un adevărat pericol.

Este vorba de modelul A1300, de 5W, care a fost vândut în pachete alături de iPhone 3GS, iPhone4 și iPhone 4S, dar și separat, în perioada octombrie 2009 – septembrie 2012.

Ulterior, modelul a fost înlocuit în anul 2012 cu unul aproape identic, A1400, care nu are această problemă de supraîncălzire.

Programul de înlocuire este valabil pentru mai multe state europene, printre care România, Bulgaria, dar și pentru Egipt, Turcia, Vietman, India, Indonezia și Israel. În total, este vorba de milioane de produse cu risc, aflate în prezent în folosință.

Utilizatorii care vor să înlocuiască acest adaptor trebuie să ia legătura cu cel mai apropiat magazin Apple.

Până la schimbarea produsului, cei care au iPhone sunt sfătuiți să-și încarce aparatul conectând cablul USB direct la un computer.

După data de 18 iunie 2014, la programul de înlocuire vor participa și operatorii de telefonie mobilă parteneri Apple.

Sursa; descopera.ro

Apple a anunțat un program de înlocuire a unui anumit model de adaptor de alimentare USB, vândut în mai multe țări din Europa, printre care și România. Aceste adaptoare riscă să se supraîncălzească și astfel să devină un adevărat pericol. Este vorba de modelul A1300, de 5W, care a fost vândut în pachete alături de iPhone 3GS, iPhone4 și iPhone 4S, dar și separat, în perioada octombrie 2009 - septembrie 2012. Ulterior, modelul a fost înlocuit în anul 2012 cu unul aproape identic, A1400, care nu are această problemă de supraîncălzire. Programul de înlocuire este valabil pentru mai multe state europene, printre care România, Bulgaria, dar și…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Viticultorii vasluieni au dat lovitura: anul trecut au avut o recolta de 72.697 tone struguri de vin

Viticultorii din judetul Vaslui au avut o recolta buna ...

Salariul minim brut a crescut la 2.230 lei

Începând cu data de 1 ianuarie 2020 salariul de ...

Sirenele care anunta situatiile de urgenta vor fi testate, de marti, iar timp de 4 zile vor suna alternativ, intre orele 10 si 15

Sirenele care anunta situatiile de urgenta vor suna alternativ, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: