Home » Social » S-a deschis strandul!

S-a deschis strandul!

Veste bună pentru bârlădeni! După o pauză de câțiva ani, ștrandul s-a fi redeschis. Chiar dacă municipalitatea nu a avut fonduri pentru a putea investi în reamenajarea și modernizarea obiectivului, Sindicatul Liber „Rulmentul”, care administrează ștrandul, a găsit o firmă care a dorit să investească în jur de jumătate de miliard de lei vechi.

Dacă, în anii precedenți, localnicii nu aveau altă opțiune pentru a se răcori în sezonul estival decât mergând la piscinele private (mai scumpe) sau la Barajul „Râpa Albastră”, loc total neindicat pentru scăldat, acum o pot face mult mai ieftin și mai igienic. Adulții vor putea petrece o zi la oricare dintre bazinele existente plătind un bilet în valoare de 10 lei, iar copiii cu vârsta mai mare de 3 ani vor plăti 5 lei. Pentru membrii Sindicatului Liber „Rulmentul”, prețul biletului este de 9 lei.

A. S.

Veste bună pentru bârlădeni! După o pauză de câțiva ani, ștrandul s-a fi redeschis. Chiar dacă municipalitatea nu a avut fonduri pentru a putea investi în reamenajarea și modernizarea obiectivului, Sindicatul Liber „Rulmentul”, care administrează ștrandul, a găsit o firmă care a dorit să investească în jur de jumătate de miliard de lei vechi. Dacă, în anii precedenți, localnicii nu aveau altă opțiune pentru a se răcori în sezonul estival decât mergând la piscinele private (mai scumpe) sau la Barajul „Râpa Albastră”, loc total neindicat pentru scăldat, acum o pot face mult mai ieftin și mai igienic. Adulții vor putea…

Review Overview

User Rating: 4.6 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: