Home » Social » Primi pași în realizarea Centrul multicultural

Primi pași în realizarea Centrul multicultural

Intenția conducerii Consiliului Județean Vaslui de a transforma fosta Casă a Armatei într-un centru multicultural începe să prindă contur. Pe 24 iunie, va avea loc licitația pentru desemnarea executantului lucrării, însă până în acest moment nu există înscrisă nici o firmă. Centrul va cuprinde printre altele o sală de spectacole de aproximativ 500 de locuri și un amplu pavilion expozițional. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la peste 14 milioane de lei.

Sperăm ca etapa de licitația să se încheie fără probleme pentru a demara cât mai repede lucrările efective. De asemenea, în această perioada vor fi mai mult pe teren pentru a observa modul în care se derulează marile proiecte ale județului, aici incluzând managementul integrat al deșeurilor menajere, reabilitarea sistemului de apă-canal-epurare și a Spitalului de Urgență Vaslui. În atenția noastră se mai află reabilitarea Centrului medico-social Codăești, dar și problemele financiare cu care se confruntă societățile din subordine, în special LDP și DGASPC. Nouă, celor din conducerea Consiliului Județean, ne revine și sarcina de a căuta și a strânge fondurile necesare cofinanțării acestor ample proiecte”, ne-a spus Corneliu Bichineț, vicepreședinte al CJ Vaslui.

L.M.

Intenția conducerii Consiliului Județean Vaslui de a transforma fosta Casă a Armatei într-un centru multicultural începe să prindă contur. Pe 24 iunie, va avea loc licitația pentru desemnarea executantului lucrării, însă până în acest moment nu există înscrisă nici o firmă. Centrul va cuprinde printre altele o sală de spectacole de aproximativ 500 de locuri și un amplu pavilion expozițional. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la peste 14 milioane de lei. „Sperăm ca etapa de licitația să se încheie fără probleme pentru a demara cât mai repede lucrările efective. De asemenea, în această perioada vor fi mai mult pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile