Home / Social / Primi pași în realizarea Centrul multicultural

Primi pași în realizarea Centrul multicultural

Intenția conducerii Consiliului Județean Vaslui de a transforma fosta Casă a Armatei într-un centru multicultural începe să prindă contur. Pe 24 iunie, va avea loc licitația pentru desemnarea executantului lucrării, însă până în acest moment nu există înscrisă nici o firmă. Centrul va cuprinde printre altele o sală de spectacole de aproximativ 500 de locuri și un amplu pavilion expozițional. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la peste 14 milioane de lei.

Sperăm ca etapa de licitația să se încheie fără probleme pentru a demara cât mai repede lucrările efective. De asemenea, în această perioada vor fi mai mult pe teren pentru a observa modul în care se derulează marile proiecte ale județului, aici incluzând managementul integrat al deșeurilor menajere, reabilitarea sistemului de apă-canal-epurare și a Spitalului de Urgență Vaslui. În atenția noastră se mai află reabilitarea Centrului medico-social Codăești, dar și problemele financiare cu care se confruntă societățile din subordine, în special LDP și DGASPC. Nouă, celor din conducerea Consiliului Județean, ne revine și sarcina de a căuta și a strânge fondurile necesare cofinanțării acestor ample proiecte”, ne-a spus Corneliu Bichineț, vicepreședinte al CJ Vaslui.

L.M.

Intenția conducerii Consiliului Județean Vaslui de a transforma fosta Casă a Armatei într-un centru multicultural începe să prindă contur. Pe 24 iunie, va avea loc licitația pentru desemnarea executantului lucrării, însă până în acest moment nu există înscrisă nici o firmă. Centrul va cuprinde printre altele o sală de spectacole de aproximativ 500 de locuri și un amplu pavilion expozițional. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la peste 14 milioane de lei. „Sperăm ca etapa de licitația să se încheie fără probleme pentru a demara cât mai repede lucrările efective. De asemenea, în această perioada vor fi mai mult pe…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Vasluienii vor încasa în următorii ani printre cele mai mici salarii din România

de Dănuț CIOBANU Vasluienii vor avea ...

O victimă și patru autoturisme avariate, în urma unui accident petrecut în apropiere de Vaslui

Patru autoturisme au fost implicate vineri, ...

Cum au sărbătorit bârlădenii ziua de 24 Ianuarie

Bârlădenii au sărbătorit azi Ziua Unirii ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: