Home » Justitie » Vasluienii mor pe capete în accidente de mașină

Vasluienii mor pe capete în accidente de mașină

Tot mai mulți vasluieni își pierd viața în accidente rutiere și nimeni nu pare să se învețe minte. După groaznicul accident de la Huși, de săptămâna trecută, în care 11 elevi înghesuiți într-un autoturism împreună cu profesorul lor beat, au fost la un pas de a-și pierde viața, alte două accidente au îngrozit județul. În fiecare dintre ele a pierit câte o persoană. Neatenția și graba au fost cele care au avut prioritate.

Daniela PORUMB

Nu este săptămână în care să nu auzim că un vasluian își pierde viața în accident de mașină și aproape că nu trece zi fără să aflăm de oameni care ajung pe patul spitalelor aproape zdrobiți. Din păcate, nimeni nu pare să învețe ceva din aceste cumplite lecții pe care le dau consumul de alcool, viteza sau traversarea străzilor fără a ne asigura.

După groaznicul accident de la Huși, de săptămâna trecută, în care 11 elevi înghesuiți într-un autoturism împreună cu profesorul lor beat, au fost la un pas de a-și pierde viața, alte două accidente au îngrozit județul. În fiecare dintre ele a pierit câte o persoană. Neatenția și graba au fost cele care au avut prioritate.

Zilele trecute un tânăr și-a pierdut viața, la numai 22 de ani, după ce autoturismul în care se afla s-a izbit violent de un cap de pod. Accidentul a avut loc în Satul Nou, comuna Crețești. Vinovatul de producerea teribilului accident este însăși victima C. Florin, care era și șoferul autoturismului. Alături de el se afla și un alt pasager H. Ionuț, în vârstă de 23 de ani din Municipiul Huși, care a fost transportat la spital, fiind acum în atenția medicilor.

Autoturismul venea de la Huși și se îndrepta spre Crasna.Îñtr-o curbă la stânga, fără să țină cont de carosabilul umed care făcea dificilă deplasarea, șoferul a pierdut controlul asupra direcției. A ajuns într-un șanț, în partea dreaptă, unde a mai circulat circa 70 de metri, după care s-a spulberat, efectiv, de capul de pod.

Ca o ironie a sorții în urmă cu câteva zile, șoferul a fost sancționat de către polițiști, tocmai pentru nerespectarea regulilor de circulație, fiindu-i ridicat permisul de conducere pentru 30 de zile. La momentul accidentului acesta conducea cu dovada eliberată de Poliție, având o valabilitate de 15 zile de la data opririi permisului auto.

Viața unui alt bărbat a fost curmată brusc, în floarea vârstei (33 de ani), după ce un autoturism l-a izbit violent în timp ce traversa strada. De vină pentru această tragedie este chiar victima, U. Gicu, din satul Poienești, care a trecut strada printr-un loc nepermis și fără să se asigure. Accidentul s-a petrecut zilele trecute, în localitatea Poienești-Deal. La volan se afla M. Andrei, în vârstă de 20 de ani care circula regulamentar. Alături de el se afla și o fetiță de 14 ani care s-a ales cu o fractură la picior. Copilul este în momentul de față internat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare. Șoferul a scăpat nevătămat nefiind necesară transportarea acestuia la spital.

Polițiștii sosiți la fața locului au testat conducătorul autoturismului cu aparatul alcooltest, pentru a stabili dacă acesta consumase alcool. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Tot mai mulți vasluieni își pierd viața în accidente rutiere și nimeni nu pare să se învețe minte. După groaznicul accident de la Huși, de săptămâna trecută, în care 11 elevi înghesuiți într-un autoturism împreună cu profesorul lor beat, au fost la un pas de a-și pierde viața, alte două accidente au îngrozit județul. În fiecare dintre ele a pierit câte o persoană. Neatenția și graba au fost cele care au avut prioritate. Daniela PORUMB Nu este săptămână în care să nu auzim că un vasluian își pierde viața în accident de mașină și aproape că nu trece zi fără…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: