Home » Invatamant » Clădire și centrală termică nouă la Liceul „Emil Racoviță”

Clădire și centrală termică nouă la Liceul „Emil Racoviță”

În ședința de ieri, aleșii locali au aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Clădire și centrală termică la Liceul >>Emil Racoviță>>”. Necesitatea construirii unei noi clădiri este determinată de amplasarea necorespunzătoare a centralei termice, aflată sub sălile de clasă, lucru ce contravine normelor de securitate la incendiu. În plus, actuala centrală termică are durata de viață expirată. Menționăm că hotărârea luată de primărie a avut la bază o analiză efectuată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Clădirea centralei termice va fi amplasată în spatele sălii de sport, întreaga investiție ridicându-se la 495.410,86 lei.

De asemenea, s-a aprobat și studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Verificări, măsurători, încercări și echipamente în stația de pretransformare și alimentare rețea troleibuz, lucrări colaterale proiectului de bază «Reabilitare, modernizare și extindere, infrastructură de transport public, cu crearea unui terminal internodal, precum și reabilitarea și extinderea iluminatului public în municipiul Vaslui (PIDU)»”.

Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 180.765,19 lei și prevede instalarea unor echipamente, materiale, cabluri, cofrete alimentare troleu și de distribuție de joasă tensiune, precum și reparații stații de redresare și cabluri. (L.M.)

În ședința de ieri, aleșii locali au aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Clădire și centrală termică la Liceul >>Emil Racoviță>>”. Necesitatea construirii unei noi clădiri este determinată de amplasarea necorespunzătoare a centralei termice, aflată sub sălile de clasă, lucru ce contravine normelor de securitate la incendiu. În plus, actuala centrală termică are durata de viață expirată. Menționăm că hotărârea luată de primărie a avut la bază o analiză efectuată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Clădirea centralei termice va fi amplasată în spatele sălii de sport, întreaga…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: