Home » Invatamant » Ziua Învățătorului, la Vaslui

Ziua Învățătorului, la Vaslui

Sute de cadre didactice vor fi premiate în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Casa de Cultură Vaslui

Ziua Învățătorului din acest an le va aduce o plăcută surpriză cadrelor didactice cu rezultate bune din județul Vaslui

Profesorii și învățătorii, cadre didactice pensionate, dar și școli cu rezultate deosebite, cu toții vor fi premiați sâmbătă, 21 iunie, la Casa de Cultură din municipiul Vaslui

„Anul acesta avem un număr record de premii pe care le vom împărți la 450 de cadre didactice ale căror elevi au obținut rezultate meritorii la olimpiadele naționale. Vor mai fi premiați alte 115 cadre didactice pensionate, dar și 13 școli, atât din mediul rural, cât și din cel urban, cu performanțe în activitatea didactică”, a declarat profesorul Gabriela Plăcintă, șeful Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui.

Cei prezenți la festivitate vor putea urmări un spectacol de muzică și interpretare vocală, realizat sută la sută cu cadre didactice.

Organizatorii evenimentului sunt ISJ, Casa Corpului Didactic și Primăria Vaslui.

Ziua Învățătorului va fi sărbătorită, de acum înainte, în fiecare an, pe 5 iunie, conform unui ordin emis recent de Ministerul Învățământului. (M.N.)

Sute de cadre didactice vor fi premiate în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Casa de Cultură Vaslui Ziua Învățătorului din acest an le va aduce o plăcută surpriză cadrelor didactice cu rezultate bune din județul Vaslui Profesorii și învățătorii, cadre didactice pensionate, dar și școli cu rezultate deosebite, cu toții vor fi premiați sâmbătă, 21 iunie, la Casa de Cultură din municipiul Vaslui „Anul acesta avem un număr record de premii pe care le vom împărți la 450 de cadre didactice ale căror elevi au obținut rezultate meritorii la olimpiadele naționale. Vor mai fi premiați alte 115…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: