Home » Justitie » Controale la școlile de șoferi

Controale la școlile de șoferi

Săptămâna trecută, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Vaslui, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Stat pentru Control Rutier (ISCTR), au desfășurat mai multe controale la școlile de șoferi din județ. Ei au urmărit dacă sunt respectate prevederile legale privitoare la timpul de muncă și de repaus.

“Controlul pe care l-am efectuat a urmrit dacă instructorii auto încalcă sau nu prevederile legale având în vedere că o astfel de activitate nu poate depăși 200 de ore lunar, pentru fiecare instructor. Până în prezent au fost verificate șase astfel de unități din municipiul Vaslui, iar astăzi controalele de desfășoară în Bârlad și Huși. Acțiunea are ca termen de finalizare 20 iunie urmând ca apoi să aplicăm sancțiuni dacă va fi cazul”, a declarat Alin Mocanu, inspector șef al ITM Vaslui. (A.C.)

Săptămâna trecută, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Vaslui, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Stat pentru Control Rutier (ISCTR), au desfășurat mai multe controale la școlile de șoferi din județ. Ei au urmărit dacă sunt respectate prevederile legale privitoare la timpul de muncă și de repaus. “Controlul pe care l-am efectuat a urmrit dacă instructorii auto încalcă sau nu prevederile legale având în vedere că o astfel de activitate nu poate depăși 200 de ore lunar, pentru fiecare instructor. Până în prezent au fost verificate șase astfel de unități din municipiul Vaslui, iar astăzi controalele de desfășoară în Bârlad și Huși.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: