Home » Sport » Costly a marcat primul gol al Hondurasului la Cupa Mondială

Costly a marcat primul gol al Hondurasului la Cupa Mondială

Fostul atacant al echipei FC Vaslui, a marcat primul gol al Hondurasului la Cupa Mondială după o pauză de 32 de ani, vineri, la Curitiba, în meciul pierdut cu 1-2 în fața Ecuadorului, în cadrul Grupei E.

Costly, care acum joacă în țara natală, la Real Espana, a deschis scorul în minutul 31 al partidei amintite.

Honduras, care se află la a treia sa participare la Cupa Mondială, marcase ultima oară în competiție în egalul cu Irlanda de Nord, 1-1, din 21 iunie 1982. „Los Catrachos” au jucat de atunci cinci meciuri la Mondiale, fără a înscrie, inclusiv cele trei meciuri de la ediția 2010.

Cu Ecuador, hondurienii s-au aflat în avantaj doar trei minute, după care Enner Valencia a egalat, tot el marcând și golul victoriei în minutul 65.

Fostul atacant al echipei FC Vaslui, a marcat primul gol al Hondurasului la Cupa Mondială după o pauză de 32 de ani, vineri, la Curitiba, în meciul pierdut cu 1-2 în fața Ecuadorului, în cadrul Grupei E. Costly, care acum joacă în țara natală, la Real Espana, a deschis scorul în minutul 31 al partidei amintite. Honduras, care se află la a treia sa participare la Cupa Mondială, marcase ultima oară în competiție în egalul cu Irlanda de Nord, 1-1, din 21 iunie 1982. „Los Catrachos” au jucat de atunci cinci meciuri la Mondiale, fără a înscrie, inclusiv cele trei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile