Home » Social » Noi locuri de muncă

Noi locuri de muncă

În continuare, oferta locurilor de muncă pentru persoanele cu studii superioare este extrem de săracă.

Bârlădenii au la dispoziție cele mai multe locuri de muncă existente în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui.

În momentul de față întregul județ dispune de 143 de locuri de muncă vacante, în creștere față de acum o săptămână, când erau doar 124 de locuri. Agenția locală Bârlad dispune de 56, Agenția locală Vaslui 49 și Agenția locală Huși 38.

Ca și până acum, cei mai avantajați de ofertele angajatorilor sunt cei cu studii medii: 140. Absolvenții de facultate care nu reușesc să-și găsească un loc de muncă pe măsura specializărilor mai au de așteptat, întrucât posturile pentru care sunt necesare studii superioare sunt doar în număr de trei. Este vorba de manager marketing (tarife, contracte, achiziții), economist și șef birou.

Daniela PORUMB

În continuare, oferta locurilor de muncă pentru persoanele cu studii superioare este extrem de săracă. Bârlădenii au la dispoziție cele mai multe locuri de muncă existente în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui. În momentul de față întregul județ dispune de 143 de locuri de muncă vacante, în creștere față de acum o săptămână, când erau doar 124 de locuri. Agenția locală Bârlad dispune de 56, Agenția locală Vaslui 49 și Agenția locală Huși 38. Ca și până acum, cei mai avantajați de ofertele angajatorilor sunt cei cu studii medii: 140. Absolvenții de facultate care nu reușesc…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile