Home » Sport » Mike, așteptat la Iași

Mike, așteptat la Iași

Fostul atacant al Vasluiului, Mike Temwanjera, este curtat insistent de nou-promovata CSMS Iași. În cursul zilei de astăzi, jucătorul trebuie să dea un răspuns final echipei din Copou.
Atacantul zimbabwean Mike Temwanjera a fost ofertat de nou-promovata CSMS Iași, după ce a fost declarat liber de contract în momentul în care FC Vaslui a retrogradat. Formațai din Copou face eforturi mari să-și întărească lotul în această pauză competițională și așteaptă un răspuns de la fostul atacant al Vasluiului în cursul zilei de astăzi.
„Am adus jucători care să joace și cu inima, vom mai aduce și alții. Temwanjera e una dintre soluții, mai discutăm și cu alții”, a declarat președintele CSMS Iași, Florin Prunea.

Ajuns la 32 de ani, vârful a fost adus la Vaslui în 2007 din Serbia, fiind printre cei mai vechi jucători din lotul „galben-verzilor”.

Fostul atacant al Vasluiului, Mike Temwanjera, este curtat insistent de nou-promovata CSMS Iași. În cursul zilei de astăzi, jucătorul trebuie să dea un răspuns final echipei din Copou. Atacantul zimbabwean Mike Temwanjera a fost ofertat de nou-promovata CSMS Iași, după ce a fost declarat liber de contract în momentul în care FC Vaslui a retrogradat. Formațai din Copou face eforturi mari să-și întărească lotul în această pauză competițională și așteaptă un răspuns de la fostul atacant al Vasluiului în cursul zilei de astăzi. „Am adus jucători care să joace și cu inima, vom mai aduce și alții. Temwanjera e una…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: