Home » Social » Toata lumea viseaza la vacante exotice (P)

Toata lumea viseaza la vacante exotice (P)

Este un fapt dovedit ca majoritatea persoanelor intrebate unde viseaza sa isi petreaca vacantele, vor spune o tara exotica. Nu mai este nevoie sa ne intrebam daca este, intr-adevar, asa. Asta e pentru ca intotdeauna omul si-a dorit ce nu poate avea. Adica romanii isi doresc plaje intinse, cat mai linistite, cu apa cristalina si soare constant, pentru o perioada cat mai lunga. Insa pentru astfel de vise, un roman trebuie sa plateasca foarte mult, in mod normal.

Vestea buna este ca am descoperit cateva paradisuri, daca putem sa le numim asa, care fac cinste ideii de vacanta exotica. In plus, este clar ca avem nevoie de o sedere limitata in aceste locuri pentru ca sa nu uitam sa apreciem ce este o vacanta. Vezi ofertele de vacante exotice de la agentia Ideal Tour.

In categoria de locatii exotice a agentiei intra Jamaica, unde se poate merge cu preturi chiar decente in lunile mai, iunie, septembrie si octombrie. Luna aceasta mai este o plecare spre Caraibe pe 26. Cu toate acestea, se pot cere oferte de preturi si pentru alte date de plecare si pentru alte hoteluri, in functie de preferinte.

O alta locatie exotica este Cuba, cu ale ei statiuni Havana si Varadero. Este impresionant ce poti vedea aici si cat de schimbata este fata de cum ne-o imaginam noi, avand in vedere doar lucrurile rele pe care le stiam despre Cuba. Iar preturile sunt foarte ieftine la cazare. Poti chiar sa iti stabilesti singur perioada sederii. Scump este drumul pana acolo.

Insulele Capului Verde sunt o locatie mai nou descoperita si care este foarte apreciata de toti cei care ajung acolo. Iar insulele Maldive sunt deja recunoscute pentru exotismul lor si pentru tot ce poti vedea acolo. Nu degeaba se numeste perla oceanului Indian. La Ideal Tour gasiti oferte pentru lunile august, septembrie si octombrie, insa puteti cere oferte si pentru alte perioade.

Asa ca nu ratati ocazia de a va bucura de o vacanta exotica atunci cand aveti ocazia unor oferte foarte bune, cum sunt cele de la Ideal Tour.

IdealTour

Agentie de turism

B-dul Unirii nr. 3, ap 22 Baia Mare,430242 Maramures, RO

Telefon: 0262 211 545

Este un fapt dovedit ca majoritatea persoanelor intrebate unde viseaza sa isi petreaca vacantele, vor spune o tara exotica. Nu mai este nevoie sa ne intrebam daca este, intr-adevar, asa. Asta e pentru ca intotdeauna omul si-a dorit ce nu poate avea. Adica romanii isi doresc plaje intinse, cat mai linistite, cu apa cristalina si soare constant, pentru o perioada cat mai lunga. Insa pentru astfel de vise, un roman trebuie sa plateasca foarte mult, in mod normal. Vestea buna este ca am descoperit cateva paradisuri, daca putem sa le numim asa, care fac cinste ideii de vacanta exotica. In…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: