Home » World » Un oficial chinez a fost demis dupa ce a fost carat in spate de un functionar, in timp ce vizita o zona inundata, pentru a-si proteja pantofii de lux

Un oficial chinez a fost demis dupa ce a fost carat in spate de un functionar, in timp ce vizita o zona inundata, pentru a-si proteja pantofii de lux

Un oficial chinez care a fost carat in spate de un functionar pentru a-si proteja pantofii de lux in timp ce vizita o zona inundata a fost demis, a anuntat luni presa oficiala, citata de AFP.
Este vorba de al doilea oficial comunist demis in cateva luni din cauza ca a recurs la aceasta metoda pentru a-si proteja pantofii scumpi. In ambele cazuri, fotografiile s-au propagat pe puternicele retele sociale dijn China, starnind adevarate scandaluri.
Noul incident a avut loc sambata, intr-un context dramatic, in timpul operatiunilor de cautare a trei copii care cazusera intr-un rau, pe fondul ploilor puternice din provincia centrala Jiangxi.
Oficialul, identificat cu numele Wang, a acceptat propunerea unui functionar local de a i se urca in spate, intr-un loc unde apa ajungea pana la glezne.
In octombrie 2013, un alt responsabil local cu pantofi de lux a procedat la fel si s-a urcat in spatele unui localnic in timp ce vizita o zona inundata din provincia Zhejiang.

Sursa: hotnews.ro

Un oficial chinez care a fost carat in spate de un functionar pentru a-si proteja pantofii de lux in timp ce vizita o zona inundata a fost demis, a anuntat luni presa oficiala, citata de AFP. Este vorba de al doilea oficial comunist demis in cateva luni din cauza ca a recurs la aceasta metoda pentru a-si proteja pantofii scumpi. In ambele cazuri, fotografiile s-au propagat pe puternicele retele sociale dijn China, starnind adevarate scandaluri. Noul incident a avut loc sambata, intr-un context dramatic, in timpul operatiunilor de cautare a trei copii care cazusera intr-un rau, pe fondul ploilor puternice…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: