Home / Justitie / Fostul deputat PDL Dragoș Iftimie, condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare

Fostul deputat PDL Dragoș Iftimie, condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare

Magistrații Curții de Apel Iași, l-au condamnat, definitv, pe fostul deputat PDL, Dragoș Iftimie, la 6 ani de închisoare cu executare, găsit vinovat pentru asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni, aderare la grup infracțional organizat, spălare de bani și evaziune fiscală.

Alexandru Croitoru

Curtea de Apel Iași l-a condamnat astăzi (miercuri – n.r.) la 6 ani de închisoare cu executare pe fostul deputat PDL Dragoș Iftimie, găsit vinovat pentru comiterea mai multor infracțiuni de asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni, aderare la un grup infracțional organizat, spălare de bani și evaziune fiscală. Alături de el au mai fost condamnați la închisoare tatâl fostului demintar, cumnatul acestuia dar și trei romi din comuna Grajduri, cu care Iftimie ar fi derulat afaceri ilegale. Ancheta a scos la iveală faptul că grupul infracțional era coordonat chiar de Dragos Iftime, iar prejudiciul adus statului se ridică la 500.000 de euro. Acesta ar fi achiziționat chitanțe și facturi în alb de la o firmă din județul Iași, documentele fiind ulterior completate de reprezentanții Koket SRL, un abator din județul Vaslui, pentru a justifica în contabilitate intrările de animale de la persoanele juridice, cu toate că acestea proveneau de la persoane fizice, și a-și crea posibilitatea de compensare sau rambursare a TVA-ului de la bugetul de stat.

Magistrații Curții de Apel Iași, l-au condamnat, definitv, pe fostul deputat PDL, Dragoș Iftimie, la 6 ani de închisoare cu executare, găsit vinovat pentru asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni, aderare la grup infracțional organizat, spălare de bani și evaziune fiscală. Alexandru Croitoru Curtea de Apel Iași l-a condamnat astăzi (miercuri – n.r.) la 6 ani de închisoare cu executare pe fostul deputat PDL Dragoș Iftimie, găsit vinovat pentru comiterea mai multor infracțiuni de asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni, aderare la un grup infracțional organizat, spălare de bani și evaziune fiscală. Alături de el au mai fost condamnați la…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Iată ce minune: au ieșit polițiștii locali din mașini și s-au apucat de patrulat

Așa da! Polițiștii locali patrulează ...

Sancțiuni aplicate de polițiștii vasluieni în urma campaniei „Alcoolul conduce la tragedii – Povești fără happy-end”

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii ...

Scandalos! Parcul din centrul Bârladului, nerecomandat minorilor. Dar nici adulților

Scene scandaloase! De asta au ...

%d blogeri au apreciat: