Home » Social » Peste 22.000 lei amenzi aplicate de Protecția Consumatorului

Peste 22.000 lei amenzi aplicate de Protecția Consumatorului

În trei zile, inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Vaslui, au desfășurat un număr de 42 acțiuni control pentru verificarea respectării prevedrilor legale privind protecția consumatorului, dintre care 34 de acțiuni au fost tematice și 8 pentru cercetarea reclamațiilor primate din partea consumatorilor. Verificările au fost efectuate în mediul rural, mai ales, colo înregistrându-se 20 de astfel de acțiuni. Au mai fost 19 în municipiul Vaslui și 3 la Huși.

În urma controalelor, s-a dispus oprirea temporară de la comercializare pentru produse alimentare și nealimentare în valoare de 1.059 de lei, oprirea definitivă a comercializării și retragerea de pe piață de produse în valoare de 170 de lei și au fost aplicate 19 amenzi contravenționale în valoare totală de 22.000 de lei. Deficiențele constatate au fost legate de comercialziare de produse alimentare cu termenul de valabilitate depășit, comercializarea de produse fără etichetă, vânzarea de țigări la bucată. (A.C.)

În trei zile, inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Vaslui, au desfășurat un număr de 42 acțiuni control pentru verificarea respectării prevedrilor legale privind protecția consumatorului, dintre care 34 de acțiuni au fost tematice și 8 pentru cercetarea reclamațiilor primate din partea consumatorilor. Verificările au fost efectuate în mediul rural, mai ales, colo înregistrându-se 20 de astfel de acțiuni. Au mai fost 19 în municipiul Vaslui și 3 la Huși. În urma controalelor, s-a dispus oprirea temporară de la comercializare pentru produse alimentare și nealimentare în valoare de 1.059 de lei, oprirea definitivă a comercializării și retragerea de pe piață…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: