Home » Social » Sfaturi pentru aplicarea fardurilor de pleoape (P)

Sfaturi pentru aplicarea fardurilor de pleoape (P)

ardul de pleoape este elementul esential pentru realizarea unui machiaj de exceptie. Desi fardurile de pleoape nu-ti lipsesc din trusa de machiaj, de cele mai multe ori raman neutilizate din cauza lipsei de experienta in acest domeniu. Procesul de machiaj nu este atat de complicat pe cat pare daca iei in calcul sfaturile specialistilor de la E.L.F. in ceea ce priveste gama de farduri de pleoape. In oferta lor gasesti peste 24 de modele de farduri de pleoape in diferite nuante, de la branduri renumite precum Essential, Studio si Mineral. Texturile fardurilor de ochi difera, astfel pe site-ul magazinului online www.eyeslipsface.com vei gasi farduri compacte pentru ochi, farduri pudra, precum si farduri lucioase si mate, intr-o paleta diversificata de culori.

In ceea ce priveste realizarea unui machiaj deosebit cu ajutorul fardurilor de pleoape, sfaturile sunt urmatoarele:

  • Imbinarea nuantelor – atunci cand vrei sa impresionezi si sa-ti scoti ochii in evidenta, apeleaza la acest truc: imbina culorile astfel, una deschisa pe care sa o folosesti ca baza si sa o intinzi pe toata suprafata ce urmeaza a fi machiata, o culoare inchisa si puternica, pentru a accentua anumite puncte, si o nuanta de intensitate medie, pentru pleoapa superioara.

  • Tine cont de culoarea ochilor atunci cand optezi pentru alegerea fardului de pleoape, pentru a sublinia contrastul; de exemplu, pentru ochii caprui, poti folosi culorile verde, mov si roz; pentru ochii albastri, culorile gri petrol si auriu, iar pentru ochii verzi, nuantele maro, bej si rosu-caramiziu.

  • Pune acccent pe culori, astfel ca pentru a obtine efectul scontat unui machiaj perfect, aplica in coltul extern al ochilor o nuanta puternica pentru accentuare. Nu folosi culorile inchise in colturile interne ale ochilor, deoarece vei crea iluzia optica de micsorare a lor.

  • Da o nota de stralucire ochilor tai aplicand sub sprancene un fard auriu stralucitor, pentru un efect glamour.

  • Ca sa ai ochii luminosi si mari, foloseste in colturile interne ale ochilor nuante cat mai deschise, alb de exemplu si vei obtine un efect uluitor.

Iti prezentam si cateva produse de ochi de pe site-ul magazinului E.L.F. in care merita sa investesti banii.

Paleta de farduri de ochi 100 culori- editie limitata e.l.f. Studio care cuprinde 100 de nuante de farduri, aplicator si oglinda si are un design elegant, fiind perfecta pentru a fi folosita acasa sau luata in calatorii. In aceasta paleta veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a obtine un machiaj al ochilor, de la un look “dark&smoky eyes”, la unul “fresh&bright” sau “totally fun&funky”.Trusa poate fi achizitionata la pretul promotional de 80 lei.

Fard de ochi duo-crema e.l.f. Essential poate fi achizitionat in mai multe nuante, la pretul de 9 lei. Texturile acestui fard sunt cremoase si rezistente pe suprafata pliurilor ochiului.

Fard de ochi compact e.l.f. mineral disponibil in 10 nuante incantatoare, care are o textura matasoasa, usor de aplicat si combinat. Fardul contine rozmarin, castraveti si vitamina E pentru a ingriji zona ochilor, cu beneficii anti-imbatranire, pentru un look revitalizant. Produsul este 100% mineral, fara parabeni, conservanti sau coloranti chimici. Poate fi achizitionat la pretul de 22 lei.

Despre produsele E.L.F. sunt numai lucruri bune de spus. Intrati pe site-ul lor si convingeti-va.

ardul de pleoape este elementul esential pentru realizarea unui machiaj de exceptie. Desi fardurile de pleoape nu-ti lipsesc din trusa de machiaj, de cele mai multe ori raman neutilizate din cauza lipsei de experienta in acest domeniu. Procesul de machiaj nu este atat de complicat pe cat pare daca iei in calcul sfaturile specialistilor de la E.L.F. in ceea ce priveste gama de farduri de pleoape. In oferta lor gasesti peste 24 de modele de farduri de pleoape in diferite nuante, de la branduri renumite precum Essential, Studio si Mineral. Texturile fardurilor de ochi difera, astfel pe site-ul magazinului online…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: