Home » Invatamant » Matematica a creat probleme pentru elevii clasei a VIII-a

Matematica a creat probleme pentru elevii clasei a VIII-a

Miercuri, a avut loc examenul de matematică pentru elevii clasei a VIII-a aflați în pragul absolvirii ciclului gimnazial. Acesta a creat dificultăți în înțelegerea cerințelor, iar elevii privesc cu speranță către rezultatele care vor fi publicate pe 27 iunie, pentru a se înscrie la liceul dorit. Rezultatele finale în urma contestațiilor vor apărea pe 1 iulie.

Părerile elevilor de la Școala Constantin Parfene sunt împărțite, însă asupra unui lucru se pun toți de acord: un lucru e de comun acord, ultimul subiect a fost greu de rezolvat. Unii elevi declară că vor sta cu emoții până se vor publica rezultatele.

Deși un elev susține că nu i s-a predat materia care să îl ajute să rezolve un punct, ceilalți nu sunt de acord, spunând că a fost abordat însă nu a fost aprofundat.

În ansamblu, examenul a fost accesibil pentru toată lumea, și se speră că nu vor fi elevi care să nu promoveze. Ultimul punct pare să fie creat pentru a face o diferență de notare între nivelul mediu de cunoștințe în matematică și cel superior.

Miercuri, a avut loc examenul de matematică pentru elevii clasei a VIII-a aflați în pragul absolvirii ciclului gimnazial. Acesta a creat dificultăți în înțelegerea cerințelor, iar elevii privesc cu speranță către rezultatele care vor fi publicate pe 27 iunie, pentru a se înscrie la liceul dorit. Rezultatele finale în urma contestațiilor vor apărea pe 1 iulie. Părerile elevilor de la Școala Constantin Parfene sunt împărțite, însă asupra unui lucru se pun toți de acord: un lucru e de comun acord, ultimul subiect a fost greu de rezolvat. Unii elevi declară că vor sta cu emoții până se vor publica rezultatele.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: