Home » Social » "Micul talent" s-a umplut de premii

"Micul talent" s-a umplut de premii

Copiii de la Clubul „Micul talent” au obținut numeroase premii la diverse festivaluri naționale

Clubul „Micul talent” s-a întors încărcat de succes, zilele trecute, când a participat la Festivalul național de muzică de la Piatra Neamț.

Clubul a „aruncat” în competiție cinci elevi – Băbuta Maria, Coșeru Ioana, Zamfir Andra, Spiridon Elena Maria, Hliban Giulia, iar rezultatele au demonstrat că alegerea lor a fost de bun augur: s-au plasat în primii 20 din totalul de 140 de concurenți.

„Este o performanță extraordinară având în vedere că aceștia au concurat cu elevi care iau lecții de canto de nouă- zece ani, comparativ cu acești copii care au fost pregătiți pentru acest festival cu doar trei săptâmani înainte”, a precizat Alexandru Micu, directorul Clubului Micul Talent.

În urmă cu o săptămână, palmaresul; clubului s-a îmbogățit cu un premiu I obținut de Iordan Maria la Festivalul „Provocarea talentelor”, din Bacău, pe secțiunea teatru.

Totodată copiii și-au arătat priceperea și la pictură, obținând locul 2, respectiv, locul 3 la concursul „Simbolul primăverii” din județul Vâlcea. Premianții se numesc Crina Țuchel, Ana Ciorașcu, Mădălina Vârgolici.

Clubul se pregătește intens pentru Festivalul național de muzică ușoară „Așchiuță”, care se va desfășura săptămâna viitoare, la Bacău, și unde va participa cu patru copii. Emoții mari va avea și pentru data de 21 august, când va merge la Bușteni la un alt concurs de muzică, jurizat, printre alții de artistul Aurelian Temișan.

„Sperăm să facem o impresie cât mai bună și să reprezentăm Bârladul la un nivel cât mai înalt”, a menționat Alexandru Micu.

La Clubul „Micul Talent” copiii au șansa de a-și descoperi și a-și șlefui talentul în diverse domenii artistice, precum muzica, teatrul, desenul, dansul. (Daniela PORUMB)

Copiii de la Clubul "Micul talent" au obținut numeroase premii la diverse festivaluri naționale Clubul „Micul talent” s-a întors încărcat de succes, zilele trecute, când a participat la Festivalul național de muzică de la Piatra Neamț. Clubul a "aruncat" în competiție cinci elevi - Băbuta Maria, Coșeru Ioana, Zamfir Andra, Spiridon Elena Maria, Hliban Giulia, iar rezultatele au demonstrat că alegerea lor a fost de bun augur: s-au plasat în primii 20 din totalul de 140 de concurenți. „Este o performanță extraordinară având în vedere că aceștia au concurat cu elevi care iau lecții de canto de nouă- zece ani,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: