Home » Social » Beti cafea si ceai pentru a fi fericiti (P)

Beti cafea si ceai pentru a fi fericiti (P)

In magazinul online Papetarie.ro gasesti o gama variata de produse de papetarie si articole de birotica: caiete mecanice, masini de birou, accesorii pentru arhivare precum si fisete, mape de protectie si articole pentru curatenie in birou sau chiar bauturi calde: ceai si cafea. In gama de ceai si cafea gasiti cafea macinata solubila de la Doncafe si Jacobs, o gama larga de ceaiuri, de la ceai verde, tropical, plante, fructe, negru si nu numai. De asemenea, puteti sa cumparati si produse de unica folosinta pentru cafea si ceai, pliculete de zahar alb si brun de la Doncafe, cafea si ceai Teatales. Un alt serviciu pe care il ofera site-ul www.papetarie.ro este acela de a personaliza diverse produse precum si intrumente de scris, stampile sau placute de semnalizare pentru birouri.

Iata si cateva oferte de pe site-ul lor:

Ceai Teatales forest berries 1.75gx20plic/cut – cu un gust intens de fructe de padure: mere, macese, soc, capsuni, mure, coacaze negre, frunze de mur dulce, flori de hibiscus. Pachetul contine 20 de pliculete de ceai, la pretul de 10,97 lei. La comenzi mai mari de 200 lei, primiti si un cadou la alegere.

Cafea macinata Doncafe Profesional filter 1000g- cu o aroma intensa de cafea proaspat macinata, este special destinata aparatelor profesionale de facut cafea. Se poate achizitiona de pe site la pretul de 69,06 lei.

Ceai Teatales negru english breakfast 4gx20plic/- un ceai negru 100% revigorant, ce va ofera doza de energie pentru a va incepe in forta ziua. Pachetul contine 20 de plicuri si poate fi achizitionat la pretul de 41,43 lei.

Cafeaua si ceaiul sunt doua dintre cele mai consumate bauturi energizante si reconfortante din lume, sanatoase pentru organism mai ales daca sunt consumate cu moderatie. Conform studiilor, cafeaua are o mare cantitate de substante antioxidante care impiedica radicalii liberi sa-ti afecteze organismul. In plus, aroma de cafea reduce nivelul de stres si ne ajuta sa fim mai fericiti. Institutul National de Sanatate din Statele Unite a aratat ca bautorii de cafea au cu 10% mai putine sanse de a dezvolta depresie, iar in randul femeilor, acestea sunt mai putin predispuse la a dezvolta cancer de piele, comparativ cu cele care nu consuma cafea. Insa nu e bine nici sa se exagereze cu consumul de cafea, 2-3 pe zi sunt suficiente, deoarece in exces poate provoca insomnii, cresteri ale tensiunii, palpitatii, greata etc. Ceaiul este consumat in toata lumea, iar in functie de zone exista ritualuri speciale de consumare a lui. Aromat, cu un gust imbogatit de fructe, sau clasic, verde sau negru, ceaiul se situeaza pe locul 2 in ceea ce priveste consumul, dupa apa potabila. Chinezii i-au dedicat si un proverb care spune totul despre cat de iubit este: “Mai bine stau trei zile fara mancare, decat o zi fara ceai”.

Indiferent pe care dintre bauturi o preferati, trebuie sa stiti ca fiecare are o multime de beneficii pentru sanatate. Pentru a profita de cele mai bune preturi, alegeti produsele de pe site-ul papetarie.ro.

In magazinul online Papetarie.ro gasesti o gama variata de produse de papetarie si articole de birotica: caiete mecanice, masini de birou, accesorii pentru arhivare precum si fisete, mape de protectie si articole pentru curatenie in birou sau chiar bauturi calde: ceai si cafea. In gama de ceai si cafea gasiti cafea macinata solubila de la Doncafe si Jacobs, o gama larga de ceaiuri, de la ceai verde, tropical, plante, fructe, negru si nu numai. De asemenea, puteti sa cumparati si produse de unica folosinta pentru cafea si ceai, pliculete de zahar alb si brun de la Doncafe, cafea si ceai Teatales.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: