Home » Justitie » Dragoș Iftime a ajuns în arest

Dragoș Iftime a ajuns în arest

Fostul deputat PDL Dragoș Iftimie, condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare a ajuns după gratii. Alături de acesta a ajuns și tatăl fostului demnitar. Singurul care a scăpat deocamdată este cumnatul lui Iftimie, Ionuț Iftime Atofanei, internat in spital.

Alexandru Croitoru

Ieri după masă, fostul demintar vasluian Dragoș Iftimie a fost adus, împreună cu tatăl său, Ionel Iftime, în arestul poliției de unde v-a ajunge apoi în inchisoare. Deocamdată liber mai este cumnatul lui Iftimie, Ionuț Iftime Atofanei, care se pare că este bolnav șI internat în spiatl urmând ca la externare să fie șI el condus în arest. Magistrații Curții de Apel IașI, l-au condamnat, definitv, pe fostul deputat PDL, Dragoș Iftimie, la 6 ani de închisoare cu executare, găsit vinovat pentru asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni, aderare la grup infracțional organizat, spălare de bani și evaziune fiscală.. De menționat mai este și faptul că, alături de el au mai fost condamnați la închisoare tatăl fostului demnitar, cumnatul acestuia dar și trei rromi din comuna Grajduri cu care Iftimie ar fi derulat afaceri ilegale. Ancheta a scos la iveală faptul că grupul infracțional era coordonat chiar de Dragos Iftime, iar prejudiciul adus statului se ridică la 500.000 de euro. Acesta ar fi achiziționat chitanțe și facturi în alb de la o firmă din județul Iași, documentele fiind ulterior completate de reprezentanții Koket SRL, un abator din județul Vaslui, pentru a justifica în contabilitate intrările de animale de la persoanele juridice, cu toate că acestea proveneau de la persoane fizice, și a-și crea posibilitatea de compensare sau rambursare a TVA-ului de la bugetul de stat. Tatăl lui Dragoș Iftime, Ionel, a fost condamnat și el în acest dosar la executarea unei pedepse de cinci ani de inchisoare. Ionuț Iftime Atofanei a fost condamnat la patru ani și patru luni de inchisoare. Acesta era directorul economic al firmei care aparținea lui Dragoș Iftime. Mihai Nicusor Stănescu, administratorul de la care Iftime a cumpărat facturi false, a fost condamnat la executarea unei pedepse de patru ani și patru luni.

Fostul deputat PDL Dragoș Iftimie, condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare a ajuns după gratii. Alături de acesta a ajuns și tatăl fostului demnitar. Singurul care a scăpat deocamdată este cumnatul lui Iftimie, Ionuț Iftime Atofanei, internat in spital. Alexandru Croitoru Ieri după masă, fostul demintar vasluian Dragoș Iftimie a fost adus, împreună cu tatăl său, Ionel Iftime, în arestul poliției de unde v-a ajunge apoi în inchisoare. Deocamdată liber mai este cumnatul lui Iftimie, Ionuț Iftime Atofanei, care se pare că este bolnav șI internat în spiatl urmând ca la externare să fie șI el condus…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: