Home » Politic » Împotriva violenței în familie
Ana Birchall

Împotriva violenței în familie

Deputatul PSD Ana Birchall, parlamentar de referință în rețeaua APCE dezvoltată pentru eliminarea violenței împotriva femeilor, va participa, vineri, la semnarea de către România a Convenției privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice (Convenția de la Istanbul).Evenimentul va avea loc la Strasbourg, mâine, 27 iunie a.c. Semnarea convenției de la Istanbul va avea loc la ora 10:45, în prezența doamnei Gabriella BATTAINI-DRAGONI, Secretar General Adjunct al Consiliului Europei.

Ana Birchall a declarat că semnarea Convenției de la Istanbul de către reprezentanții Guvernului României este un succes imens pentru tot ceea ce înseamnă lupta împotriva violenței asupra femeilor din România, din regiune și din UE.

„Am participat activ la dezbaterile pe forma și esența Convenției de la Istanbul încă de la conceperea documentului. Am fost și rămân în continuare o susținătoare a aplicării principiilor și normelor stipulate în Convenție. Convenția de la Istanbul va reprezenta un mijloc foarte important de protecție a drepturilor femeilor împotriva tuturor actelor de violență direcționate împotriva lor. Prin semnarea documentului de către Guvern, România își asumă un rol activ în stoparea violenței asupra femeilor prin acțiuni de prevenire a actelor de violență, prin protejarea femeilor de orice formă de violență și prin sancționarea fermă a celor care comit aceste acte. De aceste prevederi vor beneficia milioane de femei din România din regiune și din UE, victime ale violenței de gen.” a declarat Ana Birchall.

Deputatul PSD Ana Birchall va face parte din delegația României care se va deplasa vineri 27.06 a.c la Strasbourg pentru semnarea Convenției privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice.

Deputatul PSD Ana Birchall, parlamentar de referință în rețeaua APCE dezvoltată pentru eliminarea violenței împotriva femeilor, va participa, vineri, la semnarea de către România a Convenției privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice (Convenția de la Istanbul).Evenimentul va avea loc la Strasbourg, mâine, 27 iunie a.c. Semnarea convenției de la Istanbul va avea loc la ora 10:45, în prezența doamnei Gabriella BATTAINI-DRAGONI, Secretar General Adjunct al Consiliului Europei. Ana Birchall a declarat că semnarea Convenției de la Istanbul de către reprezentanții Guvernului României este un succes imens pentru tot ceea ce înseamnă lupta împotriva violenței asupra…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: