Home » Administratie » Respect pentru performanță

Respect pentru performanță

Cei mai buni sportivi din Bârlad au fost premiați de autoritățile Bârladului. „Este o sumă simbolică pe care o oferim copiilor, pentru că, din păcate, munca acestor sportivi nu poate fi răsplătită așa cum ar trebui”, a declarat primarul municiupiului Bârlad, Consantin Constantinescu.

Atmosferă caldă și emoții, ieri, 26 iunie, în sala de ședințe a Primăriei Bârlad. Cei mai buni sportivi bârlădeni au fost premiați de către Consiliul Local Bârlad. Oficiile au fost asigurate de primarul Constantin Constantinescu

Sportivii cu rezultate excelente, membri ai clubului de arte marțiale „Myagi Dojo”, din Bârlad, împreună cu antrenorul lor, Gabriel Manta, au primit diplome de excelență și câte un premiu în valoare de 100 de lei.

„Este o sumă simbolică pe care o oferim copiilor, pentru că, din păcate, munca acestor sportivi nu poate fi răsplătită așa cum ar trebui”, a declarat primarul bârlădean.

Au mai fost premiate și Mihaela Petrea, multiplă campioană națională la atletism, care a primit diploma de excelență și 250 de lei, și gimnasta Teodora Manolache, care a primit diplomă de excelență și 200 de lei, ambele de la Clubul Sportiv școlar (CSS) Bârlad. Premii în diplome și bani a mai primit și echipa de rugby Under 17 (850 lei) dar și echipa de rugby Under 19, câștigătoarea titlului național (1.200 lei).

Toți sportivii premiați au participat la campionate internaționale și au obținut rezultate notabile. La Bârlad se face sport de calitate, și având în vedere numărul premiilor câștigate, este posibil să depășim performanțele Liceului cu program sportiv din Vaslui”, a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

Pentru merite deosebite în dezvoltarea sportului bârlădean, au primit diplome de excelență și antrenorii Ana-Maria Iordache (gimnastică), Ion Harnagea (rugby), Lucian Bolgar (atletism) și directorul CSS, Ciprian Popa. (Mihaela NICULESCU)

Cei mai buni sportivi din Bârlad au fost premiați de autoritățile Bârladului. „Este o sumă simbolică pe care o oferim copiilor, pentru că, din păcate, munca acestor sportivi nu poate fi răsplătită așa cum ar trebui”, a declarat primarul municiupiului Bârlad, Consantin Constantinescu. Atmosferă caldă și emoții, ieri, 26 iunie, în sala de ședințe a Primăriei Bârlad. Cei mai buni sportivi bârlădeni au fost premiați de către Consiliul Local Bârlad. Oficiile au fost asigurate de primarul Constantin Constantinescu Sportivii cu rezultate excelente, membri ai clubului de arte marțiale „Myagi Dojo”, din Bârlad, împreună cu antrenorul lor, Gabriel Manta, au primit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile